Az volt az értelme. Mint az EURGBP vasárnapi cikázásának.:)
Az volt az értelme. Mint az EURGBP vasárnapi cikázásának.:)
csókoltatom azokat, akik hajnali 3-kor kiütöttek az (egyik) audjpy shortomból. Hogy mi értelme volt 60 pip felhúzásnak?
Gondolj amit akarsz:), mint ahogy Én is. Minden esetre ha bejelentik a fizetésképtelenséget, finoman szólva, kiszivárogtatás volt.
Nos megnéztem, 2,22 %-ra vagyok a nullától..
Eleve hosszabb időre vettem (mert nincs swap rajta) de ez kezdi az idegeimet kikezdeni....
Hogy érted, hogy nagy pénzt kaszálnak?
Magyar szokás szerint ők is shortolják?
Várják a görög csődöt.:) Hétvégére tették az "elemzők" a görög fizetésképtelenség bejelentésének időpontját.
Ha ez tényleg bekövetkezik, akkor az IMF és EU bizottság tagjai nagyon nagy pénzt kaszálnak.
És ami nagyon idegesít, a carryzők egyik kedvence most az euró.
Így 0,45%-ra vagyok a nullás szinttől, de komoly veszteségben jelenleg.
Én még bővítettem a longot, lehet nem jól tettem. Hamarosan kiderül. Kína bekavarhat megint.
Lassan zárni kellene a chf longokat. Már több mint 200 pip minusz. Még kepesek és mennek lefelé 200 pipet vagy többet.
Érdekes, hogy a briteknek "hisz a piac", az UNIO-nak, pedig nem. De nincs "támadás" az euró ellen, dehogy van.:)
Már kezdem unni, hogy ha valamelyik brókernek pattanás nő a fenekén, akkor azért az euró a hibás, és önteni kezdi.
Osborne says lower market interest rates since the election are already supporting our recovery. *OSBORNE SAYS U.K. ECONOMY TO GROW 2.3% IN 2011, 2.8% IN 2012 *OSBORNE SAYS U.K. 2010-11 DEFICIT FORECAST 149 BILLION POUNDS *OSBORNE SAYS U.K. 2011-12 DEFICIT FORECAST 116 BILLION POUNDS
12:26:12
*OSBORNE SAYS U.K. ECONOMY FORECAST TO GROW 1.2% IN 2010 *OSBORNE SAYS DEFICIT FORECAST TO FALL TO 1.1% OF GDP BY 2015-16 *OSBORNE TO CUT CORPORATION TAX TO 27% FROM 28% NEXT YEAR *OSBORNE TO INTRODUCE BANK LEVY ON BALANCE SHEETS FROM 2011
12:26:47
*OSBORNE TO RAISE MAIN VAT RATE TO 20% FROM 17.5% ON JAN. 4 *OSBORNE SAYS HIGHER RATE TAXPAYERS TO PAY 28% CAPITAL GAINS TAX
Bocs 1,17.
SNB Chairman Hildebrand reiterated that deflation risks have largely disappeared so the SNB does not have to intervene right now. While he said the SNB would act on any renewed deflationary threat, Hildebrand also said that the current strategy carries increased currency and concentration risk on the SNB's balance sheet. We increased our CHF forecasts overnight, lowering our EURCHF 1m and 3m forecasts to 1.37 (prev. 1.40) and 1.35 (prev. 1.38) respectively. Our USDCHF 1m and 3m forecasts were also moved lower to 1.14 (prev. 1.16) and 1.17 (1.19) respectively.
Elég érdekesen sakkoznak ma. A UBS egyébként 1,37-re módosította az EURCHF minimumát. Nem jött be neki.
Stop úgy vágott ki, hogy csak fütyült:(
Ráadásul az SNB se dolgozik nekünk, de ami késik az .... Meglátjuk:))
en meg itt azon morfondirozok magamban hogy doppeltop lesz-e itt vagy valami mas keszul... mult het szerda ota egyelore partvonalon.
SW Unemployment Rate for MAY out at 8.8% vs. 9.4% expected and 9.5% prior.