Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

up

#273005 ikszf

up :)

hogy on is legyek: mit gondoltok, eurusd trendet vált? Nem igazán akart esni ebben a minipánik hangulatban, ami több, mint gyanús :)

Meglepetést hozott a BoE…

#271785 Zabás

Meglepetést hozott a BoE kamatdöntési jegyzőkönyve! Erőre kapott a font!

A brit kamatdöntési jegyzőkönyvből kiderült, hogy az angol központi bank (BoE) monetáris tanácsa a júniusi kamatmeghatározó ülésen megosztott volt, ugyanis amíg 7-en javasoltak kamattartást, addig egy tanácstag, Andrew Sentance már 25 bázispontos kamatemelésre voksolt. 2009 februárja óta a mostani volt az első eset, hogy nem uralkodott konszenzus a jegybankárok között. A kötvényvásárlási program keretének (200 milliárd font) tartását azonban kivétel nélkül támogatták.

Úgy tűnik, hogy az inflációs nyomás miatti félelem egyre erősebb a monetáris tanácsban. Az új brit kormány is megpróbál nyomást helyezni a jegybankra, szeretnék, ha a BoE többet tenne az inflációs nyomás leküzdéséért. Andrew Sentance BoE-tag ebben biztosan „partner” lesz. A kamatemelési várakozások erősödtek.

Az angol font valamennyi fő devizával szemben erősödni kezdett, a GBPUSD páros 1,49 fölé, az EURGBP 0,8250 alá esett.

http://www.quaestor.hu/attachments/1637/GBPUSD_2010_06_23.jpg

Re: nincs cím

#271195 Sanguis Előzmény: #271163

Paráznak a brit költségvetési bejelentéstől, ezért "logikus" módon ütik az eurót is.

1.38-as EURCHF longomnak…

#271163 -sabe

1.38-as EURCHF longomnak integethetek ? SNB beavatkozhatna már az érdekemben :)

Eddig levédtem egy shorttal, de azt most zártam

#271052 Sanguis Előzmény: #271045

Talán ez az egyik oka.

Market Update:PBOC fixes USDCNY at 6.7980 vs. 6.8275 yesterday.Risk currencies higher again

#271045 Netmaster Előzmény: #271044

Részvétem. :(

Minősíthetetlen, amit össze-vissza mozognak az árfolyamok időnként mostanában.

#271043 Netmaster Előzmény: #271001

Kész röhej amit most csinálnak, negyed 4-kor varázsütésre minden kilő. :)

Update: öt percre rá úgy tűnik, nem volt hosszú életű a dolog.

adtam egy kis eurusd-t …

#271001 kratya

adtam egy kis eurusd-t

vettem egy kis aud chf-et

mindkettő napos gyertyás stoppal