bazz+' elnézést mindenkitől,de vasárnaptól péntekig nem tudok összerakni 1 teljes órát,el kellett onnan péntek délután menekülnöm :) az anyagi és az erkölcsi kár jelentős lett :)
bazz+' elnézést mindenkitől,de vasárnaptól péntekig nem tudok összerakni 1 teljes órát,el kellett onnan péntek délután menekülnöm :) az anyagi és az erkölcsi kár jelentős lett :)
Evvan. Amúgy azért iszogattam én is, de csak módjával, öregesen.. :-)
Maga 10 évre előre bepótolta, jövőre van sofőrünk! :-)
El kellett volna mennem, akkor nem úsztátok volna meg ennyivel:-) Kawa bakker sörkupon megmaradt, mekkora szégyen:D
Jövőre jövök
én se ittam még ilyen keveset, de talán azért mert ez volt az első.. :)
majd jövőre bepótolom :)
Jut eszembe, én Harley talin ilyen keveset még sosem ittam, először fordult elő, h a sörkupon is megmaradt.. :-D
Vazze, a 7-esen akkora eső volt, h elterelték a forgalmat, akkora volt az úton a víz. Szombaton megúsztuk, vasárnap megkaptuk.
Fácán megmaradt, mert akkor van vacsi.. én egyszer vmi nagyobb dongót fogtam, de 220-nál az is kellemetlen.. :-)
A traktoros poént nem ismerik a többiek, meg nem is számít, mert úgyis lebuktattuk édességes kollégát a 4 gyerekkel! :-D
Elintézzem, hogy kiemeltként legyél főtáblás?
Asszonypajtást kiengesztelted egy jó fácánlevessel... vigyázz a fejedre!!!
de még szerencse, hogy nem éjszaka esett... bár elfértél volna a sátorba, ha megtaláltad volna :)))
Csákány!
Itt vagyok élek, jogsi a zsebben! :)
Siófokig megáztam, onnan meg fáztam hazáig, Dombóvár előtt 120 körül lefejeltem egy fácánkakast! Repült a plexim (az fogott rajta valamit) onnan pattant föl a fejemre. Megijedtem nem kicsit! Asszonypajtás is jól bírta nélkülem! :))
No ma megyek boronálni!:)) Készülök a területi bajnokságra! :)
intézd el, hogy a HD találkozót hozzák át ide... nem lesz egyszerű...
de ez most csak ilyen spontán stock-motoros tali volt 3 taggal: Bazsi, Pityke és én..
pontosabban traktoros... :)))
te biztos összekeversz valakivel... :)
a mindennapi 10 km-es futás mellé nem fér be az alkohol...
a nagymellűt meg nem is értem.. :) én kérek elnézést a nevedben.. :)
különben fogadást ritkán veszítek... ha 3/4 2 után mentél Füredre akkor talán.. :)
amúgy úgy jöttem haza hogy egy csepp eső nem ért...
ui: ha pityke nem jelentkezik be holnapig, akkor vagy a rendőrök, vagy asszonypajtás csapott le rá... :(
Azért ha a Dunától keletre is lehet egyszer találkozni, szívesen elmennék... Ne hagyjatok ki, ha lesz ilyen...
Te anti-antialkoholista vagy! :-)
Tegnap este Füredre, a Görög faluba mentünk bulizni, s ott láttam a nagymellű csajszit, akit fűztél. Úgyhogy sztem elveszetted a fogadást.. :-)
Hazafelé meg úgy megáztam, mint még soha. Megyek is kiöntögetni a vizet a csizmából. De a buli yo volt idén is. Jövőre már nagyobb tőzsde talit tartunk! :-)
no vissza a mindennapi hajtásba..
jó volt... hazaértél szonda nélkül Pityke?
még szerencse hogy antialkoholista vagyok, és ezt a rendőrök is tudják...
jó elüdítőzgettem ezt a pár napot!!!
azt se tudom mennyi a huf, és hol tart a bux... :)
köszi...
vasárnap már nem ihatunk....
Széles utat:-)
Én vasárnap megyek arra, ha az idő engedi...
aki jön jön, aki nem nem, én megyek...
az érintettek tudják a számomat... hívjanak... koccintunk egyet:)
léptem, sziasztok...
Én holnap után reggel indulok, akkorra szereztem motort. Először csüt-péntekre kocsival akartam menni a víz miatt.. :-) Iszunk! :-)
no, holnap indulok, ha az időjárás elenged odáig... :)
du. ott leszek... akkor iszunk valakivel péntek este???
no, holnap indulok, ha az időjárás elenged odáig... :)
du. ott leszek... akkor iszunk valakivel péntek este???