Ő, csak szóvivő.
;)
De kezd ez az összeállítás egyre jobban tetszeni ...
Ő, csak szóvivő.
;)
De kezd ez az összeállítás egyre jobban tetszeni ...
Kíváncsi leszek mikor viszik el a magyar gyerekeket is nyaralni !
Zánkán nyaraltatja a kormány a fosztogató borsodi cigányok csemetéit - közpénzből
Nem sajnáljuk mi a nyaralást egy gyermektől sem, akkor se, ha cigány, hátha így egy fokkal elviselhetőbb lesz a gyermekkora, és ha majd megnő, s a sors úgy hozza, hogy megerőszakol egy 89 éves magyar nénit, nem nyomja ki a szemét is közben. De az azért mégis feltűnik az embernek, hogy az árvízi "munkamegosztás" eléggé sajátságos mifelénk.
Olvasói beszámolók tucatjaiban olvashattunk erről: míg a magyarok éjt nappallá téve védekeztek, a cigányság elsöprő többsége csak akkor zsákolt, ha éppen kint volt a tévé. Nekik más dolguk volt: fosztogatták az elhagyott házakat. A segélyosztásnál viszont mindig lelkesen ott tolakodtak (ellentétben például néhány szégyellősebb magyarral), még akkor is, ha az ő házaikat nem is bántotta a víz, mert például dombon laktak.
Most pedig az ingyen (azaz a mi adóforintjainkból) nyaralók is szinte száz százalékban közülük kerülnek ki. Azok közül, akiknek a szüleik a töltésről azt kiáltozták, hogy fulladjatok meg ti, magyarok, mert mi nem fogunk. S akiknek a szüleik talán észre se veszik, hogy a 15 gyerekből az egyik hiányzik, a lényeg, hogy a segíly jöjjön utána. Amúgy se lett volna, ahová tenni - mondja az anya a riport végén.
Ismételjük: nem sajnáljuk a nyaralást senkitől, minden gyermek megérdemel egy kis örömöt. De valahogy azért arányosan kellene. Nyaralni menni is, a védekezésben részt venni is és az adományokért tolongani is. És dolgozni is. Például a Vöröskereszt segélycsomagjának kifosztása helyett.
Lehet, hogy tapasztalatlan, de amúgy nem a kor számít. Látod, Dúró asszonykának is hogy felvágták a nyelvét, pedig még majdnem ott a tojáshéj a fenekén. ;)
Túl fiatal erre a posztra. Tapasztalatlan.
:(
"Önálló főpolgármester-jelöltet indít az októberi önkormányzati választáson a Lehet Más a Politika (LMP), de nevekről hivatalosan még nem beszéltek a párt szombati rendkívüli kongresszusán – mondta a budapesti tanácskozáson tartott szimpátiaszavazás eredményét ismertetve Csiba Katalin választmányi szóvivő."
http://index.hu/belfold/budapest/2010/06/19/onallo_fopolgarmester-jeloltet_indit_az_lmp/
Látom az LMP-s jócsaj is a helyére került. :)
Az efféle mélységeket - mint ahogyan sok politikus zsebét, pénzzel - fel lehet tölteni. Ezzel az írott akadály - magyar országon - elhárul ...
:(
Fitogtatja erejét, de tanul az új kormány
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=134777&is=1
Nem irigylem a Fideszt most. Ezek mindenbe beleszólnak.....
Újranyitnak öt vasútvonalat
http://kotottpalya.blog.hu/2010/06/18/ot_vasutvonalat_nyitnak_ujra_1
Marad még 33. Nem állítom, hogy mind a 33-ra szükség van (lásd Kisszénás-Kondoros üresjárat), de még mindig van bőven ebben a 33-as listában olyan, amit Kóka és Bajnai elvtárséknak nem kellett volna bezárnia.
"A Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára, Illés Zoltán kirúgta a Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi Vízügyi Felügyelőség vezetőjét, Filotás Ildikót, mert hozzájárultak ahhoz, hogy Felsőzsolca és Miskolc között bevásárlóközpontok épülhessenek a Sajó ártérében.
Illés szerint nagyvízi mederbe nem szabad így építkezni: a víz előbb utóbb biztosan elönti a területet, az épületek pedig lassítják a szabad lefolyást.
Mondjuk ehhez nem kell államtitkárnak lenni, ehhez elég a józan paraszti ész is ..."
http://vastagbor.blog.hu/2010/06/18/dobbenet_lehetseges_a_korrupcio
Szimpi ez az Illés. :)
"azt már rég közölték volna"
Ne haragudj de ez naivitásra vall. Szerinted mindent az orrunkra kötnek?
Erre szerintem ne várj tőle választ, csak nagyított !! Én sem hallottam semmi ilyesmiről...... meg azt már rég közölték volna !
Mellébeszél a fene, akkor talán nem én vagyok az, aki nem értem. :)
Ennyi erővel az egész központi színháztámogatást meg lehet szüntetni, mert támogassa őket ha annyira akarja az önkormányzatuk.
Szeretnék kiemelni egy hozzászólást innen: http://w.blog.hu/2010/06/18/aki_masnak_vermet_as_7
nekem nagyon tetszett. Az eredeti link nélkül is érthető
================================
guszti 2010.06.18. 12:21:33
Értem, akkor állítsuk egymással szembe a szociálisan demagóg érvelést egy legalább annyira "demagóg" kapitalista érveléssel. Aztán kard-ki-kard, lehet egymást alázni, anyázni, gyalázni, az meg kit érdekel, hogy értelmes kérdésekre értelmes válaszokat adjunk, hogy létező problémákra működő és széles körben elfogadható megoldást találjunk.
Van az a jelenet, ahol egy csapat szemmel láthatóan talpig becsületes lúzer áll az egyik oldalon, próbál tenni valamit a kisemmiztetése ellen, az ajtón belül, hatósági emberek gyűrűjében egy közismert maffiavezér fenyegetőzik fejletépéssel. Na szóval én liberális lennék, meg toleráns meg minden, de meggyőződésem hogy az ilyen taknyos gőgös ****k miatt tart itt a tolerancia ahol, meg van az a közhangulat ma, ami.
Tudod, Árpi, régen voltak az aluljáróban meg a kgst piacokon itt-a-piros-hol-a-piros játékot pénzben játszó szélhámosok, átvertek ahol tudtak, aztán mondták a nagyok hogy az ilyenekkel ne álljunk szóba, hamar megtanultuk. A klasszikus kapitalista bankrendszer - amit te olyan szépen iskolásan elmagyarázol - egyik kulcseleme lenne a trust, magyarul bizalom. Na kérem, nálunk ma erre semmi oka egy egyszerű földi halandónak egy bankkal szemben. Annyira fontos volt megerősíteni ezt a szektort - ami persze érthető, a gazdaság működéséhez szükség van rá - hogy közben senkit nem érdekelt megakadályozni azt, hogy a komplett ágazat szétkorrumpálja saját magát. Nem csak hogy "prudens"-nek közel sem nevezhető, amit ezzel a modern-absztrakt arctalanított struktúrával sikerült kifejleszteni a "bizalmi" szolgáltatás helyett, de ma már teljesen normális, ha egy banki alkalmazott vagy szerződéses ügynök rezzenéstelen arccal hazudik, akár amikor szerződést kell kötni - csak olyankor nyájasan vigyorogva - vagy amikor necces a helyzet és segítségre van szüksége az ügyfélnek. (Nem, nem azért sírok, mert nem segítenek, hanem mert közben azt hazudják, hogy de.) Oké, kapitalizmus van, kemény világ, de hazudni, érdekből átbaszni a partnert nem oké, illetve utána ne várják el, hogy ott tartsam a pénzem, amiért dolgoztam. A kapitalizmusban egy pénzintézetnek joga van pörgeti egyet a betétállományomon vegasban? Mert ma kábé ez a hozzáállás. Trust legfeljebb a névben.
És akkor elérkeztünk a legnagyobb problémához: nem tanácsolhatjuk a rutintalanoknak hogy kerüljék el az aluljárói szélhámosokat, mert az államhatalom beépítette őket a rendszerbe. Nélkülük nincs semmi, kötelező beszállni az össznépi hazárdjátékba. Állami fizetést sem tudsz megkapni bankszámla nélkül, megy a rinya, hogy a magyar nem akar az istennek se kártyát használni, közben meg az állami csókos pípíó ****k szabadlábon rohangálnak. Én könnyen mutathatok fél Néva-híd méretű bránert a bankrendszernek, hippi vagyok, kutyám sincs nemhogy gyerekem. Node akinek van? Muszáj minden kispályás födrajztanárt egy asztalhoz ültetni az armáni-gangsztákkal? Nem lehetne inkább ez utóbbiaknak letépni a fejét? Árpi, vaze, attól hogy BZs baromságokat ír le, még nem ő a bajok forrása. Egy tünet. Ahogy a hisztiző feleség is szinte csak hülyeségeket beszél, ettől még nem lesz igaza a részegen kurvázásból hazatérő férjnek. A bajok forrása sokkal inkább az, hogy elitünk érdekből nem veti ki magából a tasnádi-féléket, akik így sikeresen tartják fenn hatalmukat, aminek segítségével minden létező törvény felettinek érzik magukat, és úgy is viselkednek.
Szóval ki lehet hívni a zsótit egy fasszal kardozásra, de ettől nem lesz better magyarland. Javasolnám inkább hogy
"Fight the real enemy!"
Nem értem ezt az egész hercehurcát. Mármint értem én, hogy szomorú dolog, ha elveszti egy család a lakóhelyét (velem is előfordulhat), de ez még csak az első cseppje a zivatarnak, ami következni fog.
Én ezt a linket legszívesebben nem is kommentálnám:
http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=30964 kilakoltatott négygyermekes édesanya HunHír.Hu-hoz eljuttatott levele
_ennyire_ megborulni? Ennyi hülyeséget összehozni??
"Jobbik , Fidesz már rég megegyeztek a színfalak mögött..."
Miről?
Valahogy én is így látom ...
Nem akarlak bántani de nagyon naív vagy...
Jó lenne már egy kicsit ha az orrodnál is tovább látnál !
Semmi rálátásod nincs a politikára ! Én is olvasok sok helyen sok mindent, na de attól még gondolkodni is kéne....
Ne vedd bántásnak, tudod hogy én kinek az oldalán állok, ettől függetlenül tudok gondolkodni is !
Téged a szimpla Orbán gyűlölet vezérel meglátásom szerint ! Ne tedd ezt, mert ezt a volt komcsi, mszmp szavazók csinálják...Bárkire hajlandóak szavazni, csak Orbánra nem. Inkább örülj hogy az előző kormánytól megszabadult a társadalom és próbálj már meg az orrodnál egy kicsit tovább látni ! Jobbik , Fidesz már rég megegyeztek a színfalak mögött... Érdekes de fidesz tagok is így gondolják mostanság akikkel beszéltem....
Érdekes volt Matolcsy elvtárs (az MSZMP-s múltja miatt azt hiszem, hívható így) tegnapi nyilatkozata.
Ha nem a bankok fizetnék a 200 milliárdot, akkor jelentős adóemelésre lett volna szükség. Azt hiszem, ez a mondat mindent elárul.
Ezek se fognak nekilátni az egészségügyi rendszer, az állami szféra drasztikus átalakításához/leépítééshez. Tartsuk csak el továbbra is az állami szférában napot lopó mintegy 200 ezer embert, akik csak azért vannak ott, mert egy pazarló, nem hatékony rendszert tartunk fent 3200 főként fideszes kiskirálysággal.
Az MSZ(M)P-hez hasonlóan szerintem ezek is csak adóemelésben látnák a kiutat, ha kellene a lóvé. Egyik kutya, másik eb.
Már sehol nincs az egyszeri nagyarányú adócsökkentés.
Már sehol nincs a 2007-ben és 2009-ben bezárt 38 vasúti szárnyvonal újranyitása, szopjanak csak továbbra is a vidékiek. Sőt! Le is kellene állítani mindenféle tömegközlekedést, az csak a budapestieknek járjon, mert 20 éve ott lakik a krém...