Regisztráció Elfelejtett jelszó

Növények

Re: nincs cím

#270259 apafi Előzmény: #270258

Pedig van benne. Ha látsz un. mészkirakódást a tetején, az pont annak az eredménye, hogy túl sok mészkövet kevertek bele. A gyárban voltam, onnan tudom.

Egy reklamáció során voltam a bp-i gyárban. Az egész gyártósort is bemutatták. Hibás bekeverés miatt voltak selejt kiszállítások. Én is beleestem egyben. Gond nem volt, mert az egész teherautónyi mennyiséget kicserélték.

#270257 pruntyoke Előzmény: #270243

szívesen teszek fel képeket..de arra picit várnod kell..nincs a gépemen jelenleg egy kép sem..mielőtt újra kellett húzni a ketyerét az összes képemet learchiváltam dvd-re..illetve rosszul mondom mert folyamatosan archiváltam de most már egy sincs a laptopomon..

a dvd-k viszont Bpesten vannak..még mindig..sajnos..ahol én meg ritkán fordulok elő mostanság..

de ami késik nem múlik..mindig készülök, hogy elhozom magammal..de annyi a teendőm mikor a fővárosba megyek, hogy mindig elfelejtem..na de most csomót kötök a zsebkendőm sarkára..

:)

#270249 filter Előzmény: #270188

A viacolornak nem jó az ecet......mészkőből készül a sav meg oldja.

Csak óvatosan...nehogy elfogyjon a köved és győzzenek a hangyák. :)

#270247 GáborGábor Előzmény: #270213

A gázolaj jelenléte minden oda nem illő életre, illetve megszüntetésére lehet megoldás.

Esetenként végleges.

Tapasztalatból tudom, a műhelyemben évek óta nem találkoztam semmiféle élet jelenséggel a nélkülözhetetlen személyeket kivéve ...

;)

#270243 Csusza Előzmény: #270220

Makró fotók érdekelnek!

Nyitottam korábban egy fotós topikot, esetleg ott...

Nekem azért jött be a ka…

#270235 Ricsi

Nekem azért jött be a karate, mert lehet vele bármit szórni, növényekre ártalmatlan:)

Az egész kertet bepermeteztem, érezhető a hatás, még egyszer átmegyek majd rajta.

#270231 filter Előzmény: #270187

Hangyák ellen jó megoldás a sütőpor használata is.

Ahol a boly van oda kell szórni egy kicsit és el is vannak intézve.

#270221 hosszhuszár Előzmény: #270217

Most kipróbáltam, vízben, feloldottam chemotoxot, és azt öntöttem a hangyák járataiba.

Nem tetszett nekik, szerintem ez is hatásos, mert a mérget, bejuttatom a bojba.

Kicsinálom őket...:)))

túltéve magamat az irtóz…

#270220 pruntyoke

túltéve magamat az irtózástól most már fotózok is mindent..leginkább makróban..fantasztikus a természet..

kár hogy sok embernek ebben nincs része, főleg a mai gyerekeknek..csodálatos a természet!!!

#270218 pruntyoke Előzmény: #270216

én egy szőlő hegyen lakom ahol nincs semmi és még szomszéd sem nagyon..

itt aztán minden előfordul..én aki sokáig városi lakos voltam nehéz volt megszokni ezt az állapotot.. de most már szemem sem rebben.. jöhet pók, gyík, sikló, hangya és társai, illetve bármi és már nem igazán hoz lázba.. bezzeg pár évvel ezelőtt mindentől irtóztam....

#270216 Csusza Előzmény: #270208

Ok, értelek, kösz.

Bár én is kertes házban lakom, eddig nem éreztem ekkora nagy problémának a hangyákat. Lehet, hogy csak szerencsém volt.

#270213 pruntyoke Előzmény: #270210

helleluja..

én is inkább többé mint kevésbé sikerrel küzdök a hangyák ellen..

egyik kedvenc szerem a porcukorba kevert sütőpor..de ezt csak óvatosan tudom kihelyezni mert vannak ugyebár kutyáim is..a lényege ennek az, hogy a hangyák felfalják, majd a sütőportól úgy felfújódnak, hogy kimúlnak......

ezt a házi szert kombinálom mindenféle egyéb praktikával.. így sikerül többé kevésbé hangyamentessé tenni közvetlen környezetemet.. de ez csak szigorúan a közvetlen lakterület mert a kertben máshol meg továbbra is garázdálkodnak nem csak a hangyák de a nyúl, nyest, róka, őzike/szaravas.. stb.. stb.. stb..

szóval szép a vidéki élet csak kell tudni kezelni.. :D