Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#270011 Zabás Előzmény: #270008

Az ember már volt is ebben a házban, mint magánember! Tehát én kimaradok ebből, ha sikerül eladnia a házát!

#270001 Zabás Előzmény: #269988

Tudom., hogy hol van ismerem az utcát! Az egyik eladónk szeretné megvenni ezt a házat, ha övét sikerülne értékesíteni!

Ő vitte le 5 millával a hetekben a házát!

#269994 Hathor Előzmény: #269933

Józsi fektesd már be a zsetonod OTP helyett pár 100.000/nm árú lakásba, itt lejjeb kínáltam Plz :)

Óóóóóccccsssóóééé adom ,-)

#269942 Zabás Előzmény: #269933

Igen! De az az igazán komoly, hogy lefeleződtek a bérleti jogok! Mikor mi akartunk üzletet bérelni az Auchanban Dunakeszin 700K kellet volna letenni és a bérleti díj is csillagászati lett volna, nem is tudom, hogyan bírtuk volna kitermelni! Egy kis üzletet akartunk csinálni, ruha javítót de soha nem hozta volna be az árát alkalmazottakkal én meg nem tudok varrni! :)

Fóti Corában ill Dunakes…

#269929 Zabás

Fóti Corában ill Dunakeszi Auchanban 60 nm-es üzletek bérleti jogaik átadók! A tulaj semmi hasznot nem akar belőle csinálni ingatlanossal és nélküle is ugyan annyi ez az az összeg amit az hipermarketnak kell fizetni a bérleti díjon felül! Bérleti jog lejárat a pár év!

Pontos adatokat azért nem tudok mondani, mert most beszéltem a tulajjal és csak kedden fogok találkozni! De ha valakit már érdekel szívesen informálom bármiről, sőt a tulajjal is összehozom!

Mindkét üzlet jó forgalmas helyen van!!!

A kettő bérleti joga összesen700K-800K persze külön-külön is megvehető a Corában lévő 350K ha jól emlékszik a tulaj, de keddre pontos adatok lesznek!!

#269607 Zabás Előzmény: #269606

OK! Ez Fót térképe! Kisalag meg a Hargita utcától Dunakeszi felé, Fót Nyugati része!

#269605 Zabás Előzmény: #269604

Akkor gondolom a domboldalon van, mert a másik oldal, hát igen vegyes és közel van a honvéd utca is!

#269604 Ibiza Előzmény: #269494

sztem nincs tíz éves.. gyönyörű helyen van barátom apukája meghalt azért adják el..