Enyhén esik nyugat, erre mollyt napi maxra vágják... nehogy már ne legyen mutyiland az egész... undormány ez a magyar piac pfffff
Enyhén esik nyugat, erre mollyt napi maxra vágják... nehogy már ne legyen mutyiland az egész... undormány ez a magyar piac pfffff
Shortban vagyok, az esésben hiszek középtávon....amit írtál egyetértek! :)
hát spanyol és görög bankokról nehéz lesz jót mondani...de állítólag több németnél is jelentős gondokat fedeztek fel....
én mindig csak azt mondom, hogy ny-eu jun. 8 óta folyamatosan emelkedik, 8-ik napja megállás nélkül, minden különösebb ok nélkül, sőt nem kell rossz indulat ahhoz, hogy rengeteg rossz hírt mondjunk..szvsz meg fog állni és lehet, hogy visszafordul
A piacok megerőszekolása az utóbbi 1 éves longban nem volt ritka esemény...de most olyan szinteken vagyunk, ahol nagy vételi erő kéne a további emelkedéshez.
szerk...mint látom Izolta is hasonlókat gondol...:)
Sztem az usa banktesztek óta senki nem hisz ezeknek.
Ok, a népet majd megvakítják a szalagcímekkel, hogy minden rendben. CNBC majd nyomja hogy alulértékelt, mindenki rohan eu bankrészvényt venni, az húzza magával a piacokat, a bizalom visszaáll, ez tovább húzza indexeket - önbeteljesítő felspirál, hajunknál fogva magunkat ki a sz@rból, világ megmenekül.. Armageddon II. happy end.
Mozi vége, várunk egy új kasszasiker filmet. :D
richter túlértékelt, ma az egis a sztár...otp-ben nulla fantázia...talán itt van árában, vagy enyhén túlértékelt szvsz.
Szijjasztok!
Ez tipikus spekiduma...a leírt mondatodnak pont a fordítottját is lehet várni...usa long küszöbén, a magyar pijjac messze attól eléggé. Lehet tépés lehet öntés, nincs okosság jelenleg szerintem! :)
hát én most shortban vagyok, és nagyon várom még egy kicsit lefelé, nem tagadom. de inkább türelmeteln vagyok és fáradt. Még egy 20 pontot esne, az nekem nagyon megfelelne.
szerintem nem mindegy...az, hogy jó a hangulat az nem érv nekem...az nem gazdasági fogalom...ha nincs fogodzó, akkor nincs mire kereskedni...persze ha jó adatokra jó a hangulat, az rendben van...csak most nem ez a helyzet...
A bux-ot is Richterrel tartják most lent, ha az is elindul, lesz itt sc. Hát még, ha oti-t is megtépik...
én úgy gondolom, nyilasinak igaza van otp ügyben...élvezném, ha csányi végre bebukna...felfuvalkodott párt katona
Ilyeneket mindig az ír, aki rossz irányban áll poziban:))
Nem mind1, miért emelkedik valami, ha benne vagy? Veszel, ha megy tovább, stop-ot raksz rá nyerőben, és követed. Ha kiüt, kiütött...
Vettél pl otit 7K-n, kivert a stop 7,2K-n. Nem mindegy, hogy most 5K? Nyertél felfelé, és most nézegeted.
Persze, ha nem bírtál magaddal, és vettél 6,8K-n is, az már más. De pozit felvenni a legnehezebb, kezelni sokkal egyszerűbb...
huf mindenesetre gyengül az eur-ral szemben...megint 280 fölé került.
hát ha ezt tudják, akkor azért mennek fel, hogy legyen honnan esni. megszedik magukat a balek befektetők pénzével, aztán kész..ha ez a mutyi megy.
remélem a hétvégén újabb 4-5 usa bank csődbe megy, esetleg a bp is csődvédelmet kér...
Tényleg?
Betéti kamat minusz 0,5 %, hitelkamat +0,5 %.
Nos szorozd be a mérleg adatok alapján.....
Ki nevet a végén? Gyanítom, hogy nem az ügyfél...
usa-nak ilyen gagyi xar makrokra bőgve kellene esni...és ezek csak még xarabbak leszenk...kijönnek az eu banktesztek, esetleg a napokban spanyolokat is leminősítik, szlovákok nem szavazzák meg a görög segélyt...van itt rizikó dögivel
az egész otp egy hatalmas hazugság...remélhetőleg bankadóval lelepleződik, csányit megphingatják.....