Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: lk

#269813 kerikoma Előzmény: #269810

Enyhén esik nyugat, erre mollyt napi maxra vágják... nehogy már ne legyen mutyiland az egész... undormány ez a magyar piac pfffff

#269809 Euroman Előzmény: #269806

hát spanyol és görög bankokról nehéz lesz jót mondani...de állítólag több németnél is jelentős gondokat fedeztek fel....

#269808 Euroman Előzmény: #269807

én mindig csak azt mondom, hogy ny-eu jun. 8 óta folyamatosan emelkedik, 8-ik napja megállás nélkül, minden különösebb ok nélkül, sőt nem kell rossz indulat ahhoz, hogy rengeteg rossz hírt mondjunk..szvsz meg fog állni és lehet, hogy visszafordul

#269807 Pityke35 Előzmény: #269801

A piacok megerőszekolása az utóbbi 1 éves longban nem volt ritka esemény...de most olyan szinteken vagyunk, ahol nagy vételi erő kéne a további emelkedéshez.

szerk...mint látom Izolta is hasonlókat gondol...:)

#269806 izolta Előzmény: #269789

Sztem az usa banktesztek óta senki nem hisz ezeknek.

Ok, a népet majd megvakítják a szalagcímekkel, hogy minden rendben. CNBC majd nyomja hogy alulértékelt, mindenki rohan eu bankrészvényt venni, az húzza magával a piacokat, a bizalom visszaáll, ez tovább húzza indexeket - önbeteljesítő felspirál, hajunknál fogva magunkat ki a sz@rból, világ megmenekül.. Armageddon II. happy end.

Mozi vége, várunk egy új kasszasiker filmet. :D

Re: nincs cím

#269805 Euroman Előzmény: #269799

richter túlértékelt, ma az egis a sztár...otp-ben nulla fantázia...talán itt van árában, vagy enyhén túlértékelt szvsz.

#269804 Pityke35 Előzmény: #269779

Szijjasztok!

Ez tipikus spekiduma...a leírt mondatodnak pont a fordítottját is lehet várni...usa long küszöbén, a magyar pijjac messze attól eléggé. Lehet tépés lehet öntés, nincs okosság jelenleg szerintem! :)

#269803 Csilla76 Előzmény: #269796

hát én most shortban vagyok, és nagyon várom még egy kicsit lefelé, nem tagadom. de inkább türelmeteln vagyok és fáradt. Még egy 20 pontot esne, az nekem nagyon megfelelne.

#269801 Euroman Előzmény: #269796

szerintem nem mindegy...az, hogy jó a hangulat az nem érv nekem...az nem gazdasági fogalom...ha nincs fogodzó, akkor nincs mire kereskedni...persze ha jó adatokra jó a hangulat, az rendben van...csak most nem ez a helyzet...

A bux-ot is Richterrel t…

#269799 Ricsi

A bux-ot is Richterrel tartják most lent, ha az is elindul, lesz itt sc. Hát még, ha oti-t is megtépik...

#269798 Euroman Előzmény: #269786

én úgy gondolom, nyilasinak igaza van otp ügyben...élvezném, ha csányi végre bebukna...felfuvalkodott párt katona

#269796 Ricsi Előzmény: #269793

Ilyeneket mindig az ír, aki rossz irányban áll poziban:))

Nem mind1, miért emelkedik valami, ha benne vagy? Veszel, ha megy tovább, stop-ot raksz rá nyerőben, és követed. Ha kiüt, kiütött...

Vettél pl otit 7K-n, kivert a stop 7,2K-n. Nem mindegy, hogy most 5K? Nyertél felfelé, és most nézegeted.

Persze, ha nem bírtál magaddal, és vettél 6,8K-n is, az már más. De pozit felvenni a legnehezebb, kezelni sokkal egyszerűbb...

#269793 Csilla76 Előzmény: #269789

hát ha ezt tudják, akkor azért mennek fel, hogy legyen honnan esni. megszedik magukat a balek befektetők pénzével, aztán kész..ha ez a mutyi megy.

#269792 Euroman Előzmény: #269789

remélem a hétvégén újabb 4-5 usa bank csődbe megy, esetleg a bp is csődvédelmet kér...

#269791 Amatoregy Előzmény: #269786

Tényleg?

Betéti kamat minusz 0,5 %, hitelkamat +0,5 %.

Nos szorozd be a mérleg adatok alapján.....

Ki nevet a végén? Gyanítom, hogy nem az ügyfél...

#269789 Euroman Előzmény: #269786

usa-nak ilyen gagyi xar makrokra bőgve kellene esni...és ezek csak még xarabbak leszenk...kijönnek az eu banktesztek, esetleg a napokban spanyolokat is leminősítik, szlovákok nem szavazzák meg a görög segélyt...van itt rizikó dögivel

#269786 Euroman Előzmény: #269779

az egész otp egy hatalmas hazugság...remélhetőleg bankadóval lelepleződik, csányit megphingatják.....

#269779 Ricsi Előzmény: #269776

Ezt nem mondtam, de 10-20 pontos dax elmozdulásra nem...

Engem nem lepne meg az sem, ha külföld itt tökölne, oti-ra kijönne egy jó hír, és felrántanák 6K-ig. Akkor meg a hati megy 1000 pontot.