Kész katasztrófa, felét 21900-on kistoppoltam, de 21400-on vissza is vettem, már az is 600 pont bukóban + 1600 pontban a másik fele, kis pakk mindkettő, de így is fáj...
Kész katasztrófa, felét 21900-on kistoppoltam, de 21400-on vissza is vettem, már az is 600 pont bukóban + 1600 pontban a másik fele, kis pakk mindkettő, de így is fáj...
hírre adni...
22 körül korábbi lokális csúcs. Naposon MACD, Stoch, RSI fent. Sztem nem volt jó ötlet :(
Ha nem zár 21,4 alá, talán nem törik az emelkedő trend. Nagyon csúf a gyertya, de kicsi a forgalom.
Bele is ragadtam szépen, először spekiztem a jó jelentésre várva, mondjuk úgy, hogy kicsit megszívtam... Már csak 1k-t kell emelkednie a nullás kiszállómhoz...
hétfői záró alatt álltam 200 ponttal, azt hittem jobban lekötik akkor. Ez is rallyzott ma. Úgy látom elég szépen felkötöttek mindent.
El is múlt az eufória?
Piros gyertya hosszú felső kanóc. Túlságosan nem vagyok meglepve azért.
Usának felhúzatták délelött, most meg kiszállnak a kintiek.
Ez megy a piacunkon mindennap....a többi papírban is.
Gondolom MS vett lejjebb, aztán most haszonnal szeretné eladni.. :)
Egyébként meg, ha valóban ilyen jó vétel lenne én nem mondanám el senkinek, hanem amikor elérte a céláramat (27500), eladnám... Manipuláción túl mi értelme van ezeknek a célár közzétételeknek? A jóságos elemzők ingyen megmondják a tutit a kisbefektetőnek? Na persze...
No nem is számítottam ettől komolyabb hírre :D
Már csak azt nem értem hogy akkor Rg-t miért nem borították le -5% al...célárfolyamjáték,remek szórakozási lehetőség.