Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

vazz még jó h nem tudtam…

#269677 Very Mary

vazz még jó h nem tudtam tegnap ráadni záróban (vagy nem jó?) ... én már nem tudom mi van itt

Re: nincs cím

#269676 Waszeitung Előzmény: #269668

0 forgalommal tudunk felfelé menni,bámulatos....magyar piacnak ma ugyanaz a feladata mint tegnap,200 napos és csökkenő trend megtörése.

#269668 Waszeitung Előzmény: #269662

Jó reggelt,sztem jó pár ember inkább nem idegeli magát azzal ami a piacon történik "kereskedés"címszóval,maximálisan megértem őket...

hl

#269600 Waszeitung

Remek shortbeültetést láthattunk hölgyek - urak a mai nap folyamán,én nem dőltem be,már napok óta abban ülök :D

#269588 rbbj11 Előzmény: #269585

ha adatra kereskedsz és fundára, akkor jól csináltad. Ez brutál adat volt, ilyen azért fel se merült bennem...

De TA és az eladók eltűnése alapján simán lehet erre is up... :S

#269585 kerikoma Előzmény: #269579

Én beragasztottam magam ismét a shortba... látom nem lesz jó vége neki, na mindegy, de józan paraszti ésszel jól csináltam szvsz.... de ide már ez sem elég...

#269581 akpo7 Előzmény: #269502

Napközben meg ott volt, ahol zárt és mégis 800-900 között tököltünk. Én már nemtom, mit gondoljak, jobban tettem volna, ha maradok az illikvid szar megállapításnál és a vb-nél, de azért kisebb shortom van, mert záróban nem volt időm zárni őket nyerőben a meló miatt.

Józan ész a fel mellett van így elalvás előtt, de Ázsia racionálisabban szokta USA baromságait lereagálni, ami pl. nap elején befékezhet...

#269579 rbbj11 Előzmény: #269573

én nem fordultam shortba, csak a longokat dobtam. Itt lebegünk/billegünk jobbra-balra a 200 MA-n amcsiknál, ezért nem mertem shortba fordítani. De remélem, mindenkinek bejön az elképzelése. Én holnap olyannyira partvonalra vonulok a nyerő longjaim mai végül nullában zárás kényszere miatt, hogy holnap már egyáltalán rá se nézek piacra, nem hagyok benn ajánlatot se, full cash. Jó szelet mindenkinek! És jó hétvégét.

#269573 kerikoma Előzmény: #269517

A rossz adatra rbbj-t követve (igaza volt) dobtam longjaimat és ismét beálltam a shortosok táborába.... komolyan mondom, hogy egy kemény összeesküvés készül itt és csakis arra megy ki a játék, hogy mindenki bukjon... mást nem tudok elképzelni egyenlőre....

most ez a bankadó ilyen jól esett eu-nak, hogy dax futi szép lett? Lehet otit holnap szét tépik...

Nem tudom, hogy mit gondoljak már....

#269517 Zabás

Akkor nincs gond, mert az már zárva! Futi meg mehet fel! DAX topikban 1 kép! Miért gondolom így!

Hati holnap egyenlőre plusszos nyitást fog produkálni!

Holnap ha változatlan ma…

#269502 Zabás

Holnap ha változatlan marad a helyzet szép és érdekes nyitásunk lesz!

DOW 10340-

SnP: 1107-

DAX: 6193-

-on voltak mikor mi zártunk azóta folyamatosan emelkednek!!!

Holnap reggeli futikat ezekhez a számokhoz kell majd viszonyítani! Egyenlőre örülök, hogy záróban nem sikerült ráadnom!

mi a kiütési szint 6250?

Bocs az offokért :) az i…

#269466 lyonell

Bocs az offokért :) az izgalom heve,vagy hava,vagy short!!!!!

#269450 BudFox Előzmény: #269438

Németek betegek most...

No de USA szépen eseget...

én tartom továbbra is a shortokat..de nem adtam már rá zárás előtt..tartva valami mutyitól...

majd holnap, ha 15:30 -ra hazaérkezek Ausztriából..akkor fog esni tovább...ez mindig bejött eddig.

#269446 lyonell

nem bika kamu piac,ebből összeomlás lessz adok neki 5 napot,addig meg kiütik a certim :(

#269438 Zabás Előzmény: #269436

Igen USA dönti, el! De TA szerint innen pattanhatunk! Ha USA-tól függetlenítjük magunkat!

Ehhez persze réssel kéne átesnünk a támaszokon és a nap végéig nem szabadna betöltenünk!

Ha USAt vennénk alapul most 23K szinteken tárgyalnánk! Ezért most számomra felejtő a párosítás nincs értelme, nincs korreláció a kettő között!

Nézd meg a DAX-ot, volt mikor őket figyelted DAX alapján meg a 24Ks szintek felső harmadában is simán lavírozhatnánk, sőt 25K szint feletti tartományba is lehetnénk! Mai DAX esés már vissza is van véve! USAából sincs sok hátra!!