vazz még jó h nem tudtam tegnap ráadni záróban (vagy nem jó?) ... én már nem tudom mi van itt
vazz még jó h nem tudtam tegnap ráadni záróban (vagy nem jó?) ... én már nem tudom mi van itt
0 forgalommal tudunk felfelé menni,bámulatos....magyar piacnak ma ugyanaz a feladata mint tegnap,200 napos és csökkenő trend megtörése.
Jó reggelt,sztem jó pár ember inkább nem idegeli magát azzal ami a piacon történik "kereskedés"címszóval,maximálisan megértem őket...
Remek shortbeültetést láthattunk hölgyek - urak a mai nap folyamán,én nem dőltem be,már napok óta abban ülök :D
ha adatra kereskedsz és fundára, akkor jól csináltad. Ez brutál adat volt, ilyen azért fel se merült bennem...
De TA és az eladók eltűnése alapján simán lehet erre is up... :S
Én beragasztottam magam ismét a shortba... látom nem lesz jó vége neki, na mindegy, de józan paraszti ésszel jól csináltam szvsz.... de ide már ez sem elég...
Napközben meg ott volt, ahol zárt és mégis 800-900 között tököltünk. Én már nemtom, mit gondoljak, jobban tettem volna, ha maradok az illikvid szar megállapításnál és a vb-nél, de azért kisebb shortom van, mert záróban nem volt időm zárni őket nyerőben a meló miatt.
Józan ész a fel mellett van így elalvás előtt, de Ázsia racionálisabban szokta USA baromságait lereagálni, ami pl. nap elején befékezhet...
én nem fordultam shortba, csak a longokat dobtam. Itt lebegünk/billegünk jobbra-balra a 200 MA-n amcsiknál, ezért nem mertem shortba fordítani. De remélem, mindenkinek bejön az elképzelése. Én holnap olyannyira partvonalra vonulok a nyerő longjaim mai végül nullában zárás kényszere miatt, hogy holnap már egyáltalán rá se nézek piacra, nem hagyok benn ajánlatot se, full cash. Jó szelet mindenkinek! És jó hétvégét.
A rossz adatra rbbj-t követve (igaza volt) dobtam longjaimat és ismét beálltam a shortosok táborába.... komolyan mondom, hogy egy kemény összeesküvés készül itt és csakis arra megy ki a játék, hogy mindenki bukjon... mást nem tudok elképzelni egyenlőre....
most ez a bankadó ilyen jól esett eu-nak, hogy dax futi szép lett? Lehet otit holnap szét tépik...
Nem tudom, hogy mit gondoljak már....
Akkor nincs gond, mert az már zárva! Futi meg mehet fel! DAX topikban 1 kép! Miért gondolom így!
Hati holnap egyenlőre plusszos nyitást fog produkálni!
Holnap ha változatlan marad a helyzet szép és érdekes nyitásunk lesz!
DOW 10340-
SnP: 1107-
DAX: 6193-
-on voltak mikor mi zártunk azóta folyamatosan emelkednek!!!
Holnap reggeli futikat ezekhez a számokhoz kell majd viszonyítani! Egyenlőre örülök, hogy záróban nem sikerült ráadnom!
mi a kiütési szint 6250?
Bocs az offokért :) az izgalom heve,vagy hava,vagy short!!!!!
Németek betegek most...
No de USA szépen eseget...
én tartom továbbra is a shortokat..de nem adtam már rá zárás előtt..tartva valami mutyitól...
majd holnap, ha 15:30 -ra hazaérkezek Ausztriából..akkor fog esni tovább...ez mindig bejött eddig.
nem bika kamu piac,ebből összeomlás lessz adok neki 5 napot,addig meg kiütik a certim :(
Igen USA dönti, el! De TA szerint innen pattanhatunk! Ha USA-tól függetlenítjük magunkat!
Ehhez persze réssel kéne átesnünk a támaszokon és a nap végéig nem szabadna betöltenünk!
Ha USAt vennénk alapul most 23K szinteken tárgyalnánk! Ezért most számomra felejtő a párosítás nincs értelme, nincs korreláció a kettő között!
Nézd meg a DAX-ot, volt mikor őket figyelted DAX alapján meg a 24Ks szintek felső harmadában is simán lavírozhatnánk, sőt 25K szint feletti tartományba is lehetnénk! Mai DAX esés már vissza is van véve! USAából sincs sok hátra!!