Biszku Bélával miért nem foglalkozik senki???
Rég bitón lenne a helye.
Biszku Bélával miért nem foglalkozik senki???
Rég bitón lenne a helye.
Hát épp ez az, hogy itt mindig a szegény emberen csattan az ostor. A szegény embert jobban kellene támogatni, mint a gazdagot de ezt mondani se kéne ! Én most nem az ingyen élőkre gondolok akik csak segélyekkel vannak ellátva, meg szülnek 5-6 gyereket és a gyerek után is kapnak pénzt és abból élnek, nem abszolút nem erre gondolok, hanem azokra akik tényleg dolgoznának, de nincs hol mert nincs munkahely ! Meg akik még dolgoznak azok még összetehetik a két kezüket, hogy van hely ahol dolgozni tudnak, bár semmi biztosíték nincs arra hogy másnap még lesz-e munkahelyed ! A vállalkotók is csak ki használják az embert, agyonra dolgoztatják őket pl szőlőben nálunk Bekölcéről is járnak Egerszalókra dolgozni, de már egyre kevesebben, mint pl tavaly. És 3500 forintért, szerintem szégyelje magát a vállalkozó aki még képes alkalmazni embert ennyi pénzért, és nem szólhatsz semmit, mert van helyetted más !
azt se feledjük a bankoknak az ingatlan a fedezete a hitelnek..a válságnak mindig a kisember issza meg a levét..az emberek azt gondolják csak jobb jöhet mint akkor abban a pillanatban van..és jön a népi okosság olyan nincs,hogy ne legyen sehogy.. hát bizony van úgy,hogy mattot kapnak emberek..
sztem ha valaki érzi megy bele a csőbe még a csőd elött kezelni kell azt a helyzetet.. az sem jó ha emberek arra spekulálnak "két-három gyerekkel úgy sem raknak ki.."
az sem jó ha a mutyesz van és harmadáron veszik az ingatlant..
:) fáj a fidesz ez jó..nagyon jó,,gondolj bele hogyan fáj a mézescsuportól elrugdosott csőcseléknek..
Nemet mond a Jobbik a Fidesz megszorításaira
Matolcsy György mondatai akár az elmúlt években is elhangozhattak volna a Gyurcsány- és Bajnai- kormányok gazdasági minisztereitől - áll a Jobbik közleményében, alább a folytatás.
A gazdasági eredményeket most már 2013-ra teszi a Fidesz, de könnyen lehet, hogy három év múlva 2016 lesz a céldátum. Áprilisban az emberek nem arra adtak felhatalmazást, hogy ismét a nemzetközi pénzügyi szervezetek diktátumait teljesítsük „szerkezeti reformoknak” álcázva.
Fel kéne ismerni, hogy a neoliberális, globalista rendszerrel szakítani is lehet. A Jobbik a legkevésbé sem lesz partner a Fidesz megszorításaihoz, a közszférában dolgozó, több tízezer családos ember elbocsátásához, s a legalacsonyabb jövedelműek erőteljes megadóztatásához.
Lenhardt Balázs,
a Jobbik országgyűlési képviselője
(Kuruc.info)
Sajnos a tervekkel ellentétben nem vezették be a magáncsőd intézményét, ez tudott volna még segíteni a banki adósságot felhalmozó családokon.
Ezt valahogy most nem volt sürgős az új kormánynak (sem) törvénybe iktatni (vajon miért??)
Akkor sem csináltak ott semmit még akkor sem akadályozták volna meg, ha akarták volna , de nem úgy néz ki, mintha olyan lelkesek lennének ott a Fideszesek ! Sneiderék legalább azon voltak, hogy segítsenek amiben tudnak, bennük legalább volt valami akarat !
Ehhez semmi köze a FIDESZNEK nem ők lakoltatják ki a családot! Igaz ők megakadályozhatnák, de csak törvényes úton és az idő itt MO-n! :(
A törvény az törvény akárki van hatalmon!
Bánjátok már, hogy a Fideszre szavaztatok ?
ebben azt hiszem egyet értünk....
úgy tudom, áprilisig élt.....
meg akarják hosszabbítani decemberig, de szerintem még nem került a parlament elé, a javaslat...
Ezért, most bőszen neki álltak kilakoltatni, amíg nincs elfogadva.....
Biztos kell a telek valami FIDESZESnek!
Amúgy a BAjnai féle moratórium az most is él a FIDESZ csak meg akarja hosszabbítani!
Nem értem, hogy ez hogy történhet meg.
Nem arról van szó, hogy kilakoltatási moratórium van?
Miért nem szerez ennek érvényt a Fidesz?
Igaz, a törvények még csak most lesznek beterjesztve a parlament elé, de akkor is.
Nem értem.
Egy négygyermekes családot lakoltatnak ki ma a XXII. kerületi Nagytétényben. A helyszínen legalább 60 rohamrendőr biztosítja a kilakoltatást, a Jobbik képviselői útjukat állva próbálják megakadályozni az embertelenséget.
Na nem tudom én, kibírja-e a Fidesz kormányon 2014-ig ? Szerintem az utolsó évben már csak azok fognak mellettük kampányolni akiket anyagi érdek fűzi a párthoz. Majd nagyon sokan rá fognak jönni, hogy tényleg csak a Jobbik képviseli a magyart ! Vagy pedig az lesz hogy 2 év múlva előrehozott választások lesznek a Jobbik javára , mivel rájön a magyar nép, hogy Orbán Viktorék is ugyanolyan hazug, tolvaj, rabló banda, mint amilyen az előző kormányunk volt ! Ha Orbán tartja magát az ígéreteihez, akkor elég sokáig fogják bírni ! Ezen múlik egyébként a Jobbik népszerűsége is minél jobban elcseszi a Fidesz, annál erősebb lesz a Jobbik !
Nem érdekli a fideszeseket a keddi brutális kilakoltatás !
Mint az ismeretes a keddi nap folyamán brutális rendőri intézkedések mellett lakoltattak ki között egy ötgyermekes budafoki családot.
Az elmúlt nyolc évben megismert, a túlzott rendőri fellépés iskolapéldájának tekinthető kilakoltatásnak az otthonát elveszítő családdal együtt élő nagymama is áldozatul esett, akit a helyszínre érkező mentők agyvérzéssel szállítottak kórházban.
A kilakoltatást a helyszínen megakadályozni kívánó Sneider Tamás, az Országgyűlés Ifjúsági, Szociális, Családügyi és Lakhatási bizottságának jobbikos elnöke, az általa vezetett bizottság mai ülésén egy javaslatot kívánt elfogadni, amely felkérte volna a Kormányt a megdöbbentő eset kivizsgálására és, a Kormány illetékes tagját a következő bizottsági ülésen meg is hallgatta volna. A javaslatot azonban a Lakhatási Bizottság fideszes többsége nem tartotta elfogadhatónak, és azt elutasította.
A bizottsági ülést követő sajtótájékoztatón Sneider a bizottsági ülésen történteket az elmúlt egy hónap számára legszomorúbb eseményének nevezte.
Hozzátette úgy tűnik, hogy a Fidesz, akinek a kampány során az egyik fő üzenete a családok megvédése volt, nemhogy védelmet még sajnálatot sem mutat, és nyújt segítő kezet a rendőri akciónak áldozatul esett családnak. A sajtótájékoztató végén Sneider és Gyüre Csaba, az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság jobbikos alelnöke közösen jelentette be, hogy a Jobbik határozati javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, amely a kilakoltatási moratóriumot kiterjeszti, hogy a jövőben a keddihez hasonlóak ne történhessenek meg.
barikad.hu
Magyar viszonylatban?
:)
Asszem, mégis csak igazad van ...
;)
Már most is elég jó politikus szerintem !