Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#269564 banyaiz Előzmény: #269559

ez gyönyörű volt srácok, megint a korábbi vb-ken megszokott gyors, technikás, támadó foci, most talán a védelem is jobb mint korábban. SAF gondolom elégedetten kortyol egy kis whiskyt , jól kinézte ezt a Hernandezt csapatba, azért még Dos Santost, Calcidot sem ártana leigazolni.

csak így tovább legalább az elődöntőig. :D

#269562 Zotya32 Előzmény: #269559

milliárdokat kereső, fenoménoknak kikiáltott focistákból állnak ezek a válogatottak. Klub szinten tudnak focizni, válogatottban nem. volt pár bemelegítő mérkőzése mindegyiknek, ők profik, egy usa-t, svájcot verni kellett volna. állítom, hogy púp a hátukra ez a világvégi vb. ebben a sztár focistáknak nincs motiváció... Egy mexikónak, dél-koreának, vagy akár Argentínának van. Szerintem ezért nem fog európai csapat nyerni, max németország, de ők csak a németes mentalitásuk miatt, bár várjuk meg a szerbek elleni meccset, mert ausztrália nem egy nehéz feladat volt.

#269559 matgab Előzmény: #269552

Azért a spanyolokat, olaszokat , angolokat még nem kell leírni...

1. meccs, aklimatizálódni kell, össze kell szokni.

A franciákat simán lehetett előre shortolni, jó odds-okat adtak rá.

Én az angolokat is gyengének érzem, a hollandok meg megnyerik a VB-t...

#269557 Fornit Előzmény: #269554

4 éve döntősök voltak:))

8 éve pont nélkül estek ki, és talán gólt sem lőttek.

#269556 Atesz11 Előzmény: #269552

Nem lehetnek mindig ugyanazok a csúcson!

A régi és a mostani magyar foci erre jó példa!

#269555 Fornit Előzmény: #269550

Én sem drukkolok a csigazabálóknak, nem kellet volna kiengedni őket a vb-re. Ja izé nem csak most nem drukkolok nekik, hanem alaban nem igazán. ;-)

(Nem tudom egy ffi hogy bír franciául beszélni. Nem érzik hogy mennyire buz1san hangzik??)

#269554 Atesz11 Előzmény: #269550

Most sem szerepelnek jobban a franciák,mint 4 éve!

Még pár év és lesüllyednek a magyar válogatott szintjére!:)

#269552 Zotya32 Előzmény: #269550

a franciák, meg a spanyolok mehetnek a büdös.....-ba. essenek csak ki, és holnap remélhetőleg az angolok is hazavágják magukat... az olaszokról már nem is beszélve....

beképzelt mocskos sztárfocisták... csak a bajnokság érdekli őket, pénzéhes disznó mind.

#269537 Forli Előzmény: #269531

Igen nem rossz Mexico technikás harcos csapat viszont a Franciák még mindig indiszponáltak elképzelés nélkül játszanak.

jól játszik ez a Mexikó …

#269531 joco9

jól játszik ez a Mexikó nekem meglepi de jók

Re: A - csoport eredmény

#269484 gentlemanus Előzmény: #269454

Van igen, ezt nem tagadom, de a kötelező, és nagy gólarányú győzelem mellett, még egyéb dolgoknak is teljesülnie kell, ami majdhogynem lehetetlen, ezért gondolom, hogy a matematikai esélye a továbbjutásuknak minimális. Majd az égiek eldöntik a sorsukat.

Mondjuk azon is röhögnék, amit banyaiz is ecsetelt, hogy ha görögök megvernék argentínokat, DK meg nagyon Nigériát. Akkor ugye van 3 db 6 pontosunk, és 1 nullás.

:DD

#269464 banyaiz Előzmény: #269461

EB-n nagyon kijött nekik a lépés. Még az is előfordulhat, hogy a görögök kitömik az argentinokat, és D-Korea szintén nyer akkor szintén gólkülönbség dönt, mekkora lenne így esnének ki argentinok, na jó ennek esélye kb 0. :D

szerk : 3 góllal kellene nyerni görögöknek, és Koreának legalább, hogy argentinok kiessenek. :D

#269461 Sumér harcos Előzmény: #269460

belefér,csak igy már rohadt szar focizini,hogy még egy meccsre figyelni kell a 3.körben:)))

szerintem nem lesz meg Nigériának ez...szigorúan Vsz..

most kellett volna megmutatni,elcseszték:)

ez a görög csapat verhető lett volna...nem egy nagy vmik....azt sem értettem,mikor EB-t nyertek...igaz azóta már biztos jól kicserélődött a csapatuk....

#269460 banyaiz Előzmény: #269455

görögök kikapnak argentinoktól, Nigéria nyer D-Korea ellen akkor 3 pont mindegyiknél és mivel egymást verték meg gólkülönbség dönt. Korea -1, görög -1, Nigéria -3 jelenleg. 2 góllal győznek Korea ellen és görögök legalább eggyel kikapnak már tovább is mentek. Ez még meglehet, de hajrá Korea. :D

Re: a mai menü

#269458 Sumér harcos Előzmény: #269351

bizony,Koreat elintézte rendesen Argentina....

a legdurvább az hogy 1986-ban is 1csoportban voltak,Mexikoban(erre rossz Omenként,most is)....akkor 3-1-et kaptak Diegoéktól......igaz Maradona nem lőtt gólt azon a meccsen:)

#269455 Sumér harcos Előzmény: #269449

ha nyomnak vagy 6-0-át Koreának a 3-dikban....:)

plusz görögök egedetlen módon kikapnak Argentinától:)

tovább is mentek:)mondjuk nem nagyon hiszem.....

A - csoport eredmény

#269449 gentlemanus

Görögország - Nigéria: 2:1 1-es

Nagyon jó iramú, fordulatos meccs, rengeteg óriási helyzettel mind a két oldalon, megérdemelt görög győzelemmel. Elkezdtek focizni a görögök.

Ebben a csoportban az utolsó forduló fog dönteni, de az már biztos, hogy Nigéria csomagolhat.