Egyébként ez elég egyértelmű válasz!
Akkor egy egyértelmű válasz.
A Netbroki webes felületére igen mert ahhoz csak böngésző kell!
A Netbroker Pro-ra NEM!
Hééééék!
1 éve lógok win-sp3-al a Netbrokin, váltani akarok, ezé kérdem, hogy simán Línux alatt tudok-é NetBrokerolni!
Be tudik-é lépni a Netbroki felületre????
Az emulátorok nem érdekelnek mert az olyan mint a koton.
CSAK LINUX alatt tudom-e használni, ez a kérdés, de eddig erre választ nem kaptam!
Nna!
Yrgg!
Lya és írtam alant: maguk az Erstések sem tudják a választ.
Sajnos csak ez az egy szól mellette...Még informatikus tanoncként én is Linuxoztam a "stabilitás és biztonság" miatt, de mindig belefutottam abba, hogy vmi csak windows alatt ment...
Most meg már úgy látom a windows 7-ért már ki lehet adni az árát mert jó "vas"-on már ez is stabil.
Szükséges tárgyi, technikai és műszaki feltételek
* Mobiltelefon SMS fogadási lehetőséggel
* Személyi számítógép Windows operációs rendszerrel. (Windows XP SP2, 2003, Vista 32 bit)
* Legalább Microsoft .Net 2.0 verziószámú keretrendszer
* Internet Explorer 6.0 SP3, vagy magasabb verziószámú böngészőprogram
* Internet kapcsolat legalább 56 kb/s sávszélességgel
Sőt linuxra van Vmware is (virtuális gép) amire azt telepit az ember amit akar. Kérdés csak az hogy akkor meg minek a Linux alá...:))
Linuxra vannak vindows emulátor programok. Ekkor olyan mintha eredetileg vin. Lenne a gépeden.
mi a vps?
Én azt kérdeztem: van-e valakinek tapasztalata linux alatt, az Erstepro Netbroki program fut-é?
Maguk az Erstések sem tudják.
Nna!
baromira nem sok, mert naposbontást választasz, 5 évre megjeleníted, és kb. 1 perces munka a charton a kurzurt mozgatva....
Ezen van kereskedési felület ami él is?
A Netbroki működik-e?
Az a kérdésem.
Szóval eddig még senki sem próbálta?
Adnál egy linket, nem tom mék részben van és a kereső nem találja.
Egyszerűen sorba rendezem, már rájöttem, köszi:)
Egy pü-ben megadnád a mobilod? Felhívnálak...