Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#269512 Zabás Előzmény: #269506

Én is pár háznak a múlthéten vittem le az árát 5 és 3 millával! Csak az a baj, hogy így soha nem éri utol a piaci árát! Hiába mondtam az elején, hogy olcsóbban, nem hallgattak rám, pedig már el lenne adva! Vittem is annyiért érdeklődőt, de akkor még nem adták oda ez kb. 2 hónapja volt!

egész pontosan erre:

Fót egyik csendes kis utcájában 2004-ben felújított kétszintes családi ház 226 nm-es lakótérrel + műhellyel, garázzsal /br terület 361nm/, 1151 nm-es összközműves telken eladó. A ház, 6 szobás, a lakórész a garázs felöl is megközelíthető. Az udvaron épített játszótér van valamint faház a grillezéshez. Klímás, redőnyös, videó kaputelefon és riasztó is van. A kert teljesen parkosított, viacolorral burkolt, a locsolást földalatti öntözőrendszer biztosítja.

45 900 000, -Ft Az Ár IRÁNYÁR.

http://ingatlan.com/4494041

ezt 60 milláért kezdte árulni a tulaj! 1 éve! 2 évvel ezelőtt 65 milláért megakarták venni tőle, de akkor még nem volt eladó csak úgy az utcáról becsöngettek, mert nagyon jól néz ki és sokat tud az ingatlan!

#269506 Hathor Előzmény: #269474

Szerintem esnek. Megnézted a hirdetéseimet 3óra fele raktam fel.

Zugló, tégla, kétszobás, utcai, gázkonvektoros, 54nm=8.5MFT

Belváros, Baross utca, 86nm, tégla, 2szoba hall, I.em utcai 10.5MFT.

A mogyoródi ház is esett pár millát.

Van XVI.kerben 300nöles telkem ami 30milka volt a napokban most 23-21milka, cukor szerintem.

szerintem ezek nem olyan rossz árak.

Csak az eladók makacsságán múlik az ár.

na de persze a közvetítő drága a háromszáz ezrével :))

#269494 Zabás Előzmény: #269470

Nem tudom, ez nem útépítésű, és Kisalagnak vannak érdekes részei!

Ez is egy újszerű kisalagon:

Fót, csendes, belterületén, 266nm-es összközműves telken 2008-ban épült, kétszintes, amerikai konyhás, 4 félszobás dupla komfortos, kertkapcsolatos, igényes ikerház fél eladó. Fűtése turbó cirkós, lakterülete 92nm, gépkocsi beállási lehetőség megoldott.

http://ingatlan.com/4494121

#269474 banyaiz Előzmény: #269443

lakáspiac egy időre készen van szerintem. de az árak mintha nem nagyon akarnának esni, csak az eladatlan lakások száma nő.

#269443 rbbj11 Előzmény: #269440

Nekem még ez is irtó drága. Még mindig lufiban vagyunk. Ez pl. essen még min. 5 millát, utána gondolkoznék rajta

#269440 Zabás Előzmény: #269439

SDe ez az én kedvencem, ha most úgy állnánk anyagilag már át is költöztünk volna:

Fót egyik legszebb részén 844 nm-es összközműves telken, 98nm –es hasznos lakóterű + 2 terasz /21nm és10, 5nm/ örök panorámás, amerikai konyhás, dupla komfortos, 2 + 2 félszobás sorházi kertes lakás eladó. Fűtésük szilárd tüzelésű kandallóval történik, mely rácsatlakozik a központi fűtésre, ill. gázkazánnal történik radiátorokkal, ill. padlófűtéssel. Meleg vízellátása gázkazán ill. napkollektorokkal történik. A lakáshoz 36nm-es kert tartozik. Burkolatok és a fal színezés kérésre, igény szerint történik, klíma riasztó kiépítve. Gk. parkolás megoldott. Megközelítése aszfalt úton történik, csendes részen, jó közlekedés mellett.

26 490 000, -FT Az Ár IRÁNYÁR

http://ingatlan.com/4493722

#269439 Zabás Előzmény: #269437

Befektetni is érdemes Mogyoródon:

Mogyoródon ipari tevékenységre alkalmas, 3000 nm-es telken, 500nm-es jó állapotban lévő épület eladó. Gáz és csatorna a telek határán, víz, villany és ipari áram jelenleg is van. Aszfaltos út mellett található, belterület mellett. Max. 15 ezer nm-es földterület is vásárolható hozzá /1650 ft/nm –es áron.

http://ingatlan.com/4573234

Fóton, 1426 nm-es ősfás …

#269437 Zabás

Fóton, 1426 nm-es ősfás (dupla telek), parkosított, összközműves telken, 91-ben épült, kétszintes + pincés, 180 nm-es hasznos lakóterű, 4 + félszobás, hallos, nagy étkezőkonyhás, 2 teraszos, cirkófűtéses, dupla komfortos, tehermentes, önálló családi ház, sürgősen. áron alul eladó. a ház belsejét faburkolatok, a nappaliban található kemence, fa csigalépcsője, különleges hangulata teszi egyedivé. Mélygarázsában két autó beállására van lehetőség (32, 34 nm).

Ritka az ilyen nagy telek itt Fóton, mindegyiket mát kettéosztották ezen a részen:

http://ingatlan.com/4494968

Re: Piaci alatti ingatlan sos elado 1

#269338 Alex74 Előzmény: #269329

mintha rémlene valami. nem ez van közvetlen pálya mellett? és drágább volt jóval egy fél éve. de ha egyről beszélünk akkor nagyon szép

#269329 Alex74 Előzmény: #269290

köszi :)

ez nem drága, sőőőt...

mailben átdobod képeket?

bár 280m2...

azért megnézném mit adnak ingyé...

#269290 Hathor Előzmény: #269265

ALEXnak, bár nem veres de mellette van! :)

egyéb iránt másnak is ajánlom:

Mogyoródi 280NM-es ház sürgősen: 21MFT!

Mogyoródon, erdő mellett, az autópályához közel található ez az eladó ház. A telek belerületi 200 nöl, összközműves. A ház 280 nm-es, 2 nappaliból és 3 + 2 fél szobából áll. A telken található egy 55nm-es fűthető, 2 kocsi beállására alkalmas garázs, egy 60nm-es medence. A nagy hátsó terasz előtt és alatt egy kerti tó található. A ház alsó szintje: 2004-ben épült, 145 nm-es , melyben amerikai konyhás nappali étkezővel, /64nm/+ 2 hálószoba 11nm, 11nm / van. Külön gardróbszoba is található. Alul padlófűtés , fent radiátorok találhatók. A fürdőszoba nagy és tágas, fürdőkád nincs. A wc külön helyiségben kapott helyet. A felső szint 2007-ben épült, / építési engedély nincs a tetőtérre./ 150nm-es, nappali + 3 szobás, fürdőszoba 12nm, wc külön van. A ház tetőtér beépítése után még külső vakolásra vár.

#269265 Hathor Előzmény: #269253

Ja ez természetesen Zuglóban! azt nem írtam oda :)

Azt hiszem elmondhatom 49nm-es panel árán ez is.

A Baross pedig 60Nm-es panel árában :)

Piaci alatti ingatlan sos elado 2

#269254 Hathor

VIII. Baross utca, I.emeleti, utcai, tegla, Bauhaus jellegu, 2nagy szoba,hallos, szep tagas, 86nmes, oroklakas liftes hazban 1O.5MFT. fix KP. Horvath Mihaly ternel kb.

Piaci alatti ingatlan sos elado 1

#269253 Hathor

Angol utcában karbantartott, négyemeletes ház legfelső szintjén, 54 nm-es, 2 külön bejáratú szobás, hallos, jó beosztású lakás. A konyha és a fürdőszoba is ablakos, wc külön helyiségben. A konyhával szemben egy kis kamra, az előszobában méretes gardrób beépítésére van lehetőség. A lakáshoz a pincében közös tároló (3 lakóval) tartozik. Az ablakok újak (műanyag), márvány ablakpárkánnyal. A lakás egyébként teljesen felújítandó (falak glettelése, festése, burkolás, stb.) A fűtése eredetileg gázkonvektor, de már csak a kisebbik szobában van meg, mivel a tulajdonos cirkófűtést tervezett. A lakást körbe süti a nap, esténként a hallból élvezni lehet a naplementét. Csendes parkos, madárcsicsergős környezet, mégis közel a tömegközlekedéshez. Parkolás: ingyenes parkoló a ház előtt.

Fix ár: 8.5 MFt, kizárólag készpénzes vevőnek.