Pont akartam írni, hogy az mekkora kibaszás lenne, ha USAt elkezdik önteni, mi meg akkor fogunk emelkedni!
Pont akartam írni, hogy az mekkora kibaszás lenne, ha USAt elkezdik önteni, mi meg akkor fogunk emelkedni!
Képzeld véletlen vkinek pont most kellett ez a mennyiség,micsoda véletlenek vannak :D
MOL -al mit csinálnak ? áéééé emiatt nem tudunk esni megint.
Nagy szivesseget tennenek vele, ha letolnak ennek oromere 21,5-ig.
Dehogynem...kivonulnának usa-ba, vagy offshore paradicsomokba, ahol semmit sem kell adózniuk....
Csak az a baj, hogy az eu túl lassú, nekik nincs 2/3-uk....nekünk meg most kell a pénz.
Hibát arra értem, ha itthon vezetnék be elsőnek! Papíron ki is vonulna innen a bankrendszer! Viszont ha EU-ban mindenki közösen vezetné be a bankadót nem lenne hova kivonulniuk!
Ugyan miért lenne hiba? Itt kipróbálnák! Igenis, hogy a gazdag bankokat és pénzügyi szolgáltatókat kell megsarcolni!
Szerintem ez a bankadó most csak egy kifogás! Egész EU be akarja vezetni a bankadót! Szerintem nem is hagyják, hogy nélkülük lépjünk! Ráadásul nagy hiba is lenne Eu egyeztetés nélkül bevezetni!!
Te is tudod, hogy nincs így... Az üres adathordozóra negfizetett jogdíj nem jogosít fel a másolásra...