Na, akkor most döntsétek el..esés, vagy emelkedés...egész USA ránk vár :D
Na, akkor most döntsétek el..esés, vagy emelkedés...egész USA ránk vár :D
Nem tudom, hogy mi lesz itthon a hazai tőzsdén!
Vagy egy hatalmas orgazmus lesz a piacunkon ami 24K ig fel fog lövellni, vagy örök impotenciával fogunk küzdeni! :))
Igen de csak kint!
Kb. ez volt egy évig is, mindenki várta a rossz híreket, amik jöttek is, de mégis emelkedett a világ több, mint 1 évig!!
De esés, mert ahogy megjelenik kint 30p egy piros gyertya azonnal adnak minket! :(
Az már nem érdekli senkit, hogy később bezöldül és az elötő fölött zár! Csak a piros szint, biztosan színelemző robotok dolgoznak ma nálunk! :) És színtévesztők! zöldet -- kéknek látják
Utána pedig felfelé lesz az út,rossz hírekre emelkedés van...
Nem engedik el a kicsike csodabux kezit,21800 nál lesznek bajok promtban....
annyit teszek hozzá: Ibiza, nagyon rossz helyen vásárolsz, és ezzel hamisítást indokolni irtó ellenszenves
Otp: persze, hogy emelkedik, ő és mol lesz értelemszerűen a bux emelkedés zászlóvivője
Ja értem zabás.
Igen ezek az alakzatok célárai! Én ezekre kereskedek! 90% bejönnek! Hogy mikor zárom az mindig a lendülettől és a piaci hangulattól függ! Nem az itthonitól azt elárulom!
USA lassan minden céláramat lefelé ill. felfelé teljesíti is! De ott most nem tudok kereskedni! Technikai okok miatt! És az nem a PCm miatt van!
Akkor rossz helyen vásárolsz:
http://www.numero7.com/search.pl?refer_id=&product=Gregorian
megint okoskodsz..vacak példát írtál.. gregorián cd-k is egekben..mondjuk ez nincs tescoban.. de nincs jelentősége..
op otp..mit akar.. nem esni az tuti..
OFF ez gondolom, nekem szántad!
5000 FT-os táp nem viszi el a gépem!
Amit most leadtam javítani az egy 600wattos moduláris zalman táp!
zabás, írtál egy rakás számot, nekem hihetőbbnek tűnt a tömör összefoglalód beker átlaggal, és kiszállási szándékkal...
Nekem nem kell magyarázkodnod, csak szóltam, h. ez a manegement nem hinném, h. a siker záloga a hatizásban...
bár elég longos usa 3-5%csak megerőszakolják fel még
a legalsó longjaim azok 21K-ról vannak!
Nem akarok 22200-on kiszállni, 23600-on terveztem, de ahogy mi mostanában mozgunk, örülhetek a 22200-at megközelíti!
BUX ban a legmagasabb céláram 24500, az ék célára amiből kimentünk felfelé: /de most meg ékben megyünk felfelé???? :(((/
http://www.imagebam.com/image/e5f2b784768843
De van sokkal reálisabb is:
nálam vérbosszú van de még kisebbnél is,,,,vérfarkas vagyok:)
lehet...de délutáni adatok jól meg fogják mozgatni majd...kíváncsian várom
maradandót alkotsz rá, levéded, másnak eladod, akkor KÉNE kapjál rá jogdíjat...ilyen gondolkodással, ha neked megölik vmelyik családtagodat, jogot formálsz a vérbosszúra, hisz ha már a tiedet megölték...
Szal ne próbáljuk legitimizálni a helytelen, tv-ellenes dolgokat, akkor se, ha magunk azt csináljuk...
p.s: komolyzenei cd-k többsége 1-3000 ft közt van....
Zabás, felfelé 140 ponttal akarsz kiszállni, és lefelé ennek többszörösét finanszíroztad??? Hát ez nem hangzik túl okosan...
Tegnap de-t átaludtam :)
CSak a kinti hangulat nincs a short mellet!
DAX 100 pontra van a lokális tetőhöz! USA 200 fölött és egyenlőre támassza!
Forint erösődik, de legalábbis nem gyengül olyan ütemben, mint idáig! Gazdasági mutatóink e hónapban pluszosak lettek!
SHORT mellet csak ez a szenvedés van amit itt és most is csinálunk!