De nem is azt sajnálom, hogy nem emelkedik ez a nyavalyás Magyar piac, hanem azt az időt amit itt elvestegetek előtte!
Bár most nem is tudnék más csinálni!, remélem a héten kész lesz a tápom és más hiba nincs a nagy gépemben!
De nem is azt sajnálom, hogy nem emelkedik ez a nyavalyás Magyar piac, hanem azt az időt amit itt elvestegetek előtte!
Bár most nem is tudnék más csinálni!, remélem a héten kész lesz a tápom és más hiba nincs a nagy gépemben!
én a helyedben kiszálltam volna a napokban..amikor még minimális pluszban lettem volna...de persze te tudod...
nagyon ingatag a helyzet...Egon meg már csak a shortról ir..17.000 -ez vizionálja...meg hogy minden az esés mellett szól..
azért, mert nem írok, vigyázó szemem rajtatok....
meg
Átlagom 22060, de 22200-nál szeretnék kiszállni! Vagy bővíteni, ez helyzet függő :)
honnan longolod ? a 22000 -es longjaid még megvannak ?
Itt ebben, mi volt az ON?? :D:D:D
Mennek a céláram felé, DAX meg 135 pontra van a lokális tetőhöz, mi meg a 200-al sem tudunk egy tisztességes csatát vívni! :((
úgysem tudják útját állni a letöltéseknek
ON.
SP -t már megint hova rángatják ?
üres kazetta, CD, DVD és üres papír után is fizetek jogdíjat...ha maradandót alkotok rá akkor sem kapok jogdíjat..
tehát megvettem a jogot a letöltésre..
Barátomnak akartam venni egy komolyzenei cd-t..6000Ft lett volna..ne máá
otp nem tud kilépni az árnyékából.. nagy zsugázások mennek..
hogyne ,vámosok meg hülyék:)mellette kis pálinka .ukrán cigi...hozom a tőzsdére:)
Sziasztok,
és az eredetit másolva árulod a helyi piacon a matricázott cd-ket... :DDDD
nagyon helyes,sok ingyen élő torrentes...már bocsi de sok ember kenyerét rombolják meg ezek a videó letöltők...kitörés jöhet itthon is
Ennyire nem tudjuk lereagálni a kinti emelkedést, az már tényleg szégyen! :(
Tököm kivan!
mi még a 200 napos BUX közelébe se tudunk menni??
21772
USa megint úgy csinálja meg a céláramat, hogy mi semmit nem reagálunk az emelkedésre, de az esést hamar tudjuk honosítani! :(
szivatják a jónépet megint...de rendesen...ilyenkor szívesen küldenék az SP komputerre egy vírust :D
Apropó..torrentezik valaki ?
tegnap razzia volt lekapcsolták az össze nagyobb torrent servert..ncore..stb..ilyen nagy akció még nem volt itthon...micsoda csapás.
kis long bővítés, ha már usa maradt a kitörési szint és 200-as felett