Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: a mai menü

#269351 banyaiz Előzmény: #269328

bazz koreai testvéreket ilyen csúnyán elintézték argentinok? Sajnos nem tudtam nézni, biztos jó derbi lehetett, ahogy nézem szünetben még szoros volt eredmény.

Hollandokat, spanyolokat, és játékosállomány alapján franciákat is esélyesek közé sorolnám, és kisebb dél amerikaiak közül is szerintem okozhatnak meglepetést , Chile, Mexikó, Uruguay, és afrikaiak közül Ghána, és Elefántok.

Na lassan felsorolok mindenkit. :D

#269328 Sumér harcos Előzmény: #269308

Németország,Argentina,Brazilia ezek közül nyeri v.melyik a VB-t:))

feltéve,ha előtte nem futnak össze a kieséses szériában,de 1 akkor is végig mehet a döntő megnyeréséig:)

mondjuk dax szempontból a Németeknek nem annyira örülnék:))

#269308 Sumér harcos Előzmény: #269241

nos,Argentina tovább ment a csoportból ezzel a 4-1-el....:)

A kontinensek közül Dél -Amerika teljesit a legjobban ez idáig....befoghatatlanoknak tűnnek,igy az elején:)

#269241 Sumér harcos Előzmény: #269165

ott edzőként csak Jean Tigana segithet:)

más...

egy kis érdekesség a történelemből....:)

ki volt az az Angol profi focista,aki soha életében nem kapott lapot?

soha nem szabálytalankodott pályafutása során?:)

GARY LINEKER

#269166 matgab Előzmény: #269165

szerintem a spanyoloknak nagyon jót tett ez a kis betli!

Általában azok a csapatok, akik simán nyerik az összes meccsüket hajlandóak elhinni magukról, hogy elég, ha a mezük kimegy a pályára egy idő után...Főleg jellemző ez a mediterrán nagyhatalmakra.

Aztán gyakran pofára esnek.

Szóval nem ártott nekik ez a korai ébresztő.

Amúgy meg a hollandok nyerik a VB-t.

#269165 matgab Előzmény: #269090

én azt javasoltam a haveromnak, hogy a spanyol győzelem mellé tegye meg a 0-0-t is biztosításnak...Ezzel a kis svájci négerrel (Terminátor) nem számoltam...:)

mai tippek:

Argentina-Korea/ 2-1 1-es

Görögország-Nigéria/ 0-1 2-es

Franiaország-Mexikó/ 0-1 2-es (vagy X) a franciákban annyi csapategység sincs, szerintem, hogy köszönjenek egymásnak az öltözőben... Ez a Domenech meg olyan xar, hogy csoda, hogy nem hozzánk hívták meg edzőnek!

#269090 Zotya32 Előzmény: #269004

mondjuk utánanézhettem volna magam is, de egy pillanatra összezavarodtam, mert úgy rémlett, hogy ma csak a francia meccset tudom megnézni élőben... ( ez is érdekelne jobban)

Re: nincs cím

#269080 Ricsi Előzmény: #269058

erre szokták mondani, győzelemmel felérő döntetlen, egyébként tényleg az volt:)

#269037 Sumér harcos Előzmény: #269034

:)

a spanyol tippet én is megettem....ki gondolta,hogy Svájctól kikapnak,szerintem nem volt olyan halandó:))