ejj, de shortos itt a hanagulat az emelkedés ellenére, ezért is érdemes sztem longot növelnem :)
ejj, de shortos itt a hanagulat az emelkedés ellenére, ezért is érdemes sztem longot növelnem :)
BUX napi/60 perces:
A tegnapi kiugrást követően egyből megjelentek az eladók. A 200MA-ra nyitva azonnal lefordultunk és ilyen "vételekkel", mint amit eddig tapasztaltunk, szinte semmi esélyünk, hogy ezt a komoly ellenállást átvigyük. A szerdai napból következtetve további lemorzsolódásra számíthatunk. 60 percesen az erőtlen emelkedő trend még tart, de amennyiben sérül, gyorsulhat az esés.
Szintek: 20 100, 21 500, 21 850, 22 100.
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/bux_nagyitas_06111111111111.PNG
Ám addig is tétlenkedés helyett Rg-t felhúzzák 46e fölé...
HUFot utik rendesen, nemtom, BUX meddig birja ma.
En meg csak 500-zal shortolok, mert ekkora forgalom mellett barmikor mehet ellenem 150 pontot. :)
Hello skacok...
SP -80 on áll...short ezerrel...
ma talán nem szivatják meg jónépet kinnt sem hogy megveszik az egészet.
http://stooq.com/q/?s=s%26p500&e&d=20100518&r=&r=bux
Kérdés honnan nézzük ez tény. Nekem ma nincs dolgom a tőzsdén aszem, úgyhogy irány a meló! Ott legalább tudok pénzt is keresni! :))
Mi 200napos alatt vagyunk napos boll közép és napos leszorító ez a kemény nem a Rolling Stones,usákia efelett,daxli 50 napos felett...
Nem teljesitunk felul sztem.
A feeling kedveert 750-en adtam ra. Kar volt elkapkodni, kivettek volna 800-on is.
Igazad van.
Nekem nem tetszik ez a forgalom nélküliség...emelkedne ha lenne vevő, de nincs. Az első negatív impulzusra viszont sok-sok eladót várok. Spekiduma tudom, de semmi kapaszkodót nem találok a csártokban, főleg az alacsony forgalom miatt.
Szerintem most ott vagyunk ahol kell, nem teljesítünk felül. Este zárásunk után bőven ment fel, akkor nyomott zárás után usa zöld gyertyákat fel sorba, azt kihasználta még NY-európa, akkor még mentek fel, reggelre lejött usa, majd vissza picit, így ma a nullánkkal pont ott vagyunk, ez reális eddig, usa lejövetler vissza kellett venni a tegnapi emelkedő Ny-Eunak
nem beszélve arról, hogy a 6200as Daxhoz képest sehol sem voltunk.
Ma várható adatok:
CH 09:15 Ipari megrendelések, n.év/n.év, Q1, előző: 6,4%, várt: -6,3%
CH 09:30 Svájci kamatdöntés (SNB), Q2, jelenleg: 0,25%, várt: 0,25%
GB 10:30 Kiskereskedelmi forgalom, hó/hó, május, előző: 0,3%, várt: 0,1%
GB 12:00 CBI várható ipari megrendelések indexe, május, előző: -18 pont, várt: -15 pont
EZ 14:00 Axel Weber ECB-tag beszédet tart
CA 14:30 Nagykereskedelmi értékesítések, hó/hó, április, előző: 1,4%, várt: 0,4%
US 14:30 Maginfláció, hó/hó, május, előző: 0,0%, várt: 0,1%
US 14:30 Infláció (CPI), hó/hó, május, előző: -0,1%, várt: -0,2%
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 456 ezer fő, várt: 450 ezer fő
US 14:30 Folyó fizetési mérleg, Q1, előző: -116 mrd USD, várt: -120 mrd USD
US 16:00 Philadelphiai Fed feldolgozóipari indexe (Philly Fed), június, előző: 21,4 pont, várt: 20,9 pont
US 16:00 LEI konjunktúraindex (Conference Board), május, előző: -0,1%, várt: 0,5%
US 16:30 Földgáztartalékok, előző hét, előző: 99 mrd köbláb
TR 18:00 Kamatdöntés bejelentése, június, jelenleg: 6,50%, várt: 7%
Felülteljesítünk ma is...forgalom szánalmas viszont...
3,5,10 éves államkötvény aukció 11.30-kor, eredmény 11.30 és 12 óra között....a napokban volt egy sikertelen svéd államkötvény aukció is..
Buxban kellene még 1500 pont a jobb vállhoz,jelenleg ennek fele is nehezen hihető,bár jelen állás szerint a vídia ipari tanuló hozzánk képest :D
Lesz ma magyar államkötvény aukció is,eredményhirdetés dél környékén...
ennek mikor derül ki az eredménye és hol lehet megnézni?
ma nálunk is van valami kötvény aukció, nem? mintha úgy olvastam volna valahol..
Ma 10 és 30éves spanyol aukció 3,5 milliárd euro értékben. Kiderül mit gondol a piac.
Yo reggelt!
Szerintem meg sima oldalazás jobb vállhoz, pici le, pici fel, de alapvetően egyhelyben topogás, idő közben majd egy pár napos menet még fel, majd vissza sávba és le.
Tipp.
Ennyi voltam mára.
Forintocska gyengül a percekben, gyengülés felé néznék az első órákban, bár sp felfele próbálkozik az esti lejtmenet után.
Dollár erősödik az eu-val szemben jelenleg.
Üdv.
Sztem szimplán szopatják a népet :D