futik bekészültek a délutáni makro pottyra?
BUX index technikai elemzése
http://www.trendlines.hu/2010/06/17/nem-sikerult-a-kitores-technikai-elemzes/
A 200 napos mozgóátlagról lefordult, így az megerősített ellenállás. Lilával jelöltük az emelkedő ék alakzatot, a mostani mozgás az összes kritériumnak megfelel, tehát igen nagy a valószínűsége a letörésnek. Bizonyára több olvasónk emlékszik még 2007. nyarára, mikor egy hasonló alakzat (igaz, akkor nagyobb ékről volt szó) 6.500-6.800 Ft-os célárat adott az OTP-re. Akkor 9.500 Ft-on adták-vették a papírt, és hihetetlenül hangzott a célár. Az alakzatból való LETÖRÉS ESETÉN SHORT!
Támasz: 20.380 (nyakvonal), 20.681 (Fibo 0 %), 21.400 (ék alakzat alsó szára) | Ellenállás: 21.760 (MA 200)
Továbbra is oldalazás, jelölve a támasz-ellenállás szintek.
BUX1012 határidős index technikai elemzése
Itt érdekes módon nem alakult ki emelkedő ék, de van egy emelkedő trendcsatornánk. Tegnap a 21-es mozgóátlag alá zárt, mely negatív jelzés, de egyelőre nem meghatározó. A Bollinger szalagok ismét beszűkültek, az MACD indikátor eladási szignált adott, így a lefelé mozgásnak nagyobb a valószínűsége. Amennyiben a BUX-ban, és az OTP-ben letörik az ék, természetesen shortolni kell.
Támasz: 21.551 (MA 50) | Ellenállás: 21.785 (MA 21)
Ismét szűkült a kamattartalom, ez a hangulat romlásának tudható be, de még nincs drámai szinten, ahonnan visszapattanás lenne várható (a “drámai” sáv most már a 150-250 pont).
Nincs baj azzal, ha jó irányba forog az ember. :)
Szerintem a következő 1-2 hétben leszünk még lejjebb és feljebb is, úgyhogy mindkét irányból jól ki lehet jönni, ha odafigyel az ember.
Ha pontosítani akarok, akkor lesz még kicsit lejjebb, majd valamivel feljebb mint ma volt, majd azután sokkal lejjebb. :)
Ez a verzió nekem is jobban tetszene.
Délelőtt 100% a munkára koncentrálnék, letudnám 3-ig, azután jöhet a kereskedés.
Zabás, Emlékeim szerint a legutóbbi +1 órás egy héttel nem mentünk semmire, mert amcsiknál ugyanaz a testcselezés ment, mint általában, csak egy órával később álltak irányba. :)
tegnap v. mikor még nagy longos voltál :)
Átvittem a mai nyitott longot, elég egyszerű a képlet, sokkal esélyesebb az emelkedés
Uhh, nehéz megérteni a mondandódat, de köszi.... Nem tudok nyugodt szívvel longolni, mert szvsz nincs értelme..... szar világ van ennyi.... Végeztem a kapálással, permetezéssel, most koncentrálhatok a tőzsdére pár napig:D
pozi növelés tutibb színteken..addig kis pozi,kivárás
kerikoma 1 jótanács,nemtudod irányt vegyél promton short mellé kb annyit és azt zárod amelyik jó támasznál.áll nyitás-zárás ...számla krackhoz vezett..persze a longhosszútávon jó...:)
:D:D Arra vigyázz....
Egy már tényleg megbánta... Lassan arra a szintre érkezem ismét.... Jobb ha megyek a szőlőbe kapálni....
napon túl meg....
...esetleg csak akkor ha ellentétesen megyek a piaccal és nem akarok bukót realizálni :o)
Az igen! Te aztan nem szarozol. En a cegeset nem dobhatom ki, pedig ott meg neha a kapott emailek is keresztbe tesznek.
Szerintem nagyon okosan csináltad és isgazad van..... mostanában megint kapkodok, pedig már kezdtem magam jól érezni.... pedig aztán nézek már mindent, de lehet az is a baj...
ügyes
most néztem, az elmúlt egy hétben alig volt kötésem. nem nagyon lehet irányt találni sajnos
Ilyet is régen láttam, 1 éves időtáv alatt mindenhol alulteljesítőek vagyunk!
http://stooq.com/q/?s=es.f&d=20100616&c=5m&t=b&a=ln&b=1&r=fbux.f
De ha hosszabban nézzük, van még hova esnünk!
Nem számít Bud, mindjárt a stoppom kiüt a longból is...
én meg adtam rá megint...zuhanós szaga van ennek nagyon.
meglátjuk :)én nem tom most,sztem megerőpszakolják usát ma is 1040köll nekik