Szerintem ne menj mostanában brókerek közé! :))
Ja, de nálunk, itthon, mindenben olyan gyorsan tudnak dönteni! :)))
Ebből is akkor lesz valami mikor már értelme nem sok lesz a változtatásra!
tulajdonképpen miért nem lehetne a Magyar tőzsde is 15:30 -tól este 22:00 óráig ? mi akadályozná ? semmi az ég világon..normálisan lehetne kereskedni, a meghatározó részvényindexekkel együtt.
majd zárásunk után fognak a nagy dolgok történni megint...
nem hiába fontolgatják a BÉT főnökségén hogy tovább kellene nekünk is nyitva tartanunk...gondolom már mindenkinek tele van a hócipője hogy USA az orrunknál fogva vezet minket.
ezek nagy jó indulattal inline adatok, némelyik rosszabb a vártnál....a rengeteg beöntött pénz hatása elillant, mostanra kvázi NULLA
kéne megint valami egetrengető bejelentés..arra bezzeg hogy tudott esni a bUX, meg kicsit a világ is :D
baromi nyögvenyelős kínlódás ez az egész emelkedés próbálkozás.....jöhetne kósa és a barátja, aztán mélyebbről megint el lehetne idáig jutni....
remélem nem veszik meg a hambiék ezeket a rossz adatokat...lehidalok ha erre is képesek emelkedni.
Jaja, csak tipp volt a 900 + remenykedtem.
Sztem vagy az orason letort emelkedo vissztesztje lehet megallo v. a 900.
:) örülök :)
Akpo Bpont 22090 alatt bárhol lehet, de 900felett shortot nyitnám valóban.
igen, mert nálam tudható, hogy ha írom, akkor pozit nyitok:) és abban a termékben, amelyik topikba írok :) lásd otp topik pl... nézd az időt:)
lakás adatok viszont nagyon rosszak lettek..emaitt szerintem a holnapi munaknélküliségi adatok is nagy valószínűséggel rosszabbak lesznek...kevesebb megkezdett ház , kevesebb munka
nem tudom meddig mehet, egy kis hati long ismét. prompt short mellett
szerk: mondjuk prompt long, hati short jobb lett volna
oké, majd leírod a másik topikban...
Herceg - most jöhet a B pont ? azaz ? hova várod ?
elliott A pont megvan hatiban, most jön a B