Itt meg szakad az eső!
Gyerekeket hoztam uszni. Nem kereskedem. Elötte lett chf long 90-en. De eddig nem jo.
De jól megy egyeseknek, már a vízpartról nyomják. :)
Nekem rajzolódnak a gyertyák, és lebeg a profit. Szóval valami biztos van. :)
Az 2 indikátor, csak egybe írtam őket.
Magnified market price.mq4
Display spread.mq4
http://www.forex-tsd.com/indicators-metatrader-4/5898-current-spread-swap-monitor-3.html
A 10 leggyorsabb olvasó letöltheti innen:
http://rapidshare.com/files/399709022/Symbol_Price_Spread.mq4.html
Szia
A jobb felső mt4 plugin nevét (ticker, spread kiírás) megmondanád?
)
Szerintem is simán visszahozza.H1-en long H4-en short Viszont W1-en 1,33 környékére vizionálom.
Ha tehetem mindig nullába rakom! Az a biztos! Lemaradtam az aljáról eurjpy! Nézegettem 112alatt,a beszállót,hát nem el kellett mennem.
Azért én ezt nem értem! Amikor kezd megnyugodni az euro és szépen erősödik,akkor most már rendszerint elővesznek egy országot és csődöt kiáltanak?! Most a spanyolok vannak soron.
Azért egy biztató van,hogy nem tudott akkorát esni.Lehet már szokja a piac az ilyen kijelentéseket és egyre többen várják a száguldást?
Fogást se találok rajta. Gbpusd-t nézegetem, de fogalmam sincs. Mondjuk másról se.
20-30 pip egész nap. Mondjuk ha sokszor megfogod akkor jó.
Ezen filózunk, hogy vajon kihúzzák-e új csúcsra. Nekem vannak kétségeim.
Amúgy meg mindegy, csak mozogjon. Várhatóan 10 pip felett lövünk mindent. :D
Nézem a 15 perces csartot. Most long van vagy short?
Vagy így egymás után többszor is?
Hmm.. hmm..
Szép zöld órás gyertya, 20 EMA fölé zárással.
Talán elég shortost beszippantottak ma egy jó kis nap végi hajrához. :)
oandan longolom
fxpron nasi hatit longolom ugyhogy remélem megyünk
Vajon eurusd-t beindítják még egy körre fölfelé?
H1 szinten bele fér egy alacsonyabb csúcs.
Uriember biztosra nem fogad.
De igen, sokszor szed ki a stop. De legalább már pozitiv a korábbi 0 vagy minusz helyett.
Azt a reggelit egy villámpozira vettem leszúrásra. Amikor visszajöttem visszanyithattam volna magasabban is de nem értem akkor rá.
Való igaz, hogy H1-H4 alapján lépek poziba, de ezek között van olyan is, amit csak a tüskék miatt kötötk be.