akkor mondhatnál valami okosságot, ez fogja az OTP sorsát eldönteni hogy megy -e a lecsóba, vagy sem.
akkor mondhatnál valami okosságot, ez fogja az OTP sorsát eldönteni hogy megy -e a lecsóba, vagy sem.
ezzel most tuti nem szívatnának meg :-))
te, mint aki közel vagy tűzhöz..nem hallottál most valami érdekeset ? bankadó ? stb..
Bud,
akkor ird be, hogy full tőkével longolsz, a célárad 32356.
Ha meg akarnak szí-atni, akkor tuti letolják 17200-ra.
:DDDD
Na short is zárva, mostantól mozi, mert nem érek rá figyelni.
Majd ráadok, ha megvolt a jobb váll. Sziasztok.
én most ha lehet 17.200 ig szeretném tartani megszakítás nélkül...szerintem úgysem fogják hagyni..olvassák a fórukmot :D amint lefordítják feltépik 21900 ra :D
azért nem fogom nagyon törni magamat:D hatiban megvárom köv felfele meddig lesz, aztán short. Most kezdődik a második félidő:)
adatok elvileg jók, nem ? most meg mégis bezuhanunk ?
elég érdekes a piac
Herceg - nem lehet itt már semmiben sem értelmet keresni.. :D
inkább az a helyes hogy arra mozgunk amerre a nagy guruk a háttérből irányítják.
gyenge lakás adat, tegnapi nahb market már előre vetítette. várt 22 volt, tény 17
nagyoon örülök, de ha molt tradeled miért nem oda írod a pozit, miért ide? Úgyis rájövök milyen nickkel voltál pf-en :)
hogyne idegesítene a kt, amikor mint cikkemben írtam 150-800 között változott elmúlt másfél héten, lehet másnak apró, de nekem rohadt sok pénz.
rövidtávon mozgatnak, kivéve amikor nem, ez nagyon jó :) igazam van kivéve amikor nem :))
Nyitogap, akkor short. Ebben igazad van. De rohadt gyenge a BUX! A semmire adjak 1.5-2%-ot, mi lesz, ha panik lesz, bazzz?
Meg jo, h. legalabb a probalongot feladtam, amikor nem keveredtunk ujra 22k fole.
majd összehasonlítom..most várom a híreket...
szerintem rövid távon a hírek mozgatnak minket..kivéve mikor ellentétesen. a KT -ra én nem szoktam adni nagyon.. az a leginkább félrevezető, mert illikvid a piac
:)
bazzeg Én nem kt alapján kereskedek, megérthetnéd már. korrelációt meg lehet keresni, de felesleges, főleg ahogy Bud nyitogat rövidtávon. Engem csak felcsesz, hogy több 100 pontot kivesznek a zsebemből... Tudom te is nagy király vagy és nem zavar, de inkább írnál pozikat, mint minden irányba okosnak lenni. Shortot vagy longot írsz, de semmi konkrétumot, hogy nyitottál volna bármit is.
Bud hasonlítsd össze a hati és HUFot egymáshoz százaléksan, mondjuk 2év távlatából...
Prompt shortok oszt kt normalizálódás mellett majd ezt is shortolom.
miért ? ha a forintot adják az egész országot adják...ahhoz képest már csekélység ez az egy két részvény.
hihetetlen, hogy ilyenek alapján nyitsz pozit..:))