én eddig csak figyeltem és hagytam bent a shortot. most lassan, ha már leért a célomhoz, meg egy picit alább, fordítok.
én eddig csak figyeltem és hagytam bent a shortot. most lassan, ha már leért a célomhoz, meg egy picit alább, fordítok.
Hathor, nézz át a Dax topikba!
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/47/1/#post268355
Cimballi szerint nem jó a nagy Elliott számozása...
60 percesen közelebbről 2 longos alakzatot lehet berajzolni 2 célárral én a 2 célár közé tszem a long zárómat, persze ha feljön addig egyáltalán:
http://www.imagebam.com/image/48165d84623650
A te képeden tényleg jól látszik az eliot, de a 200 napost ha USA így folytatja gappal fogjuk megugrani, ez holnap kiderül!
Én tartom még de a stop már bent van!
Egyenlőre az esés 10 pontos visszatesztelése megvolt 61,8% fibó, innen nehéz lesz felfele az út, ha egyáltalán menni akar, nincs más lehetősége ilyen nyomott hangulatban, mint a felfele ugrálás! :(
Ami senkinek sem jó!! Forgalmon jól látszik a likviditás hiánya, szinte mérhetetlen! 200 órás is az útban van, nehéz menet lesz ez felfele! :(((
azt hiszem nem hibáztam, mikor zárás mellett döntöttem, csak ezt az illikvid fost....
feltettem a chartokat. Beálltam lezárni hatikat és fordítani, de halál van...
Nekem 8. bár nem csalódom bennük.
Na nem zavargatom a topic működését.
Baráti üdv. dolgozgatunk tovább.
Úgy van, vonallal az aljakat, tetőket kötjük össze és ha azt töri akkor mondott is valami a vonal....
és kereskedtél rá? nem akkor? Attól, hogy magad igazát erőlteted, keresed a charton nem leszel ügyesebb trader... Bárhova húzol vonalat tuti lesz rajta min 5-6 gyertya érintés. A piros vonal se kiszállót, se beszállót nem mutat, akkor meg mi az értelme?
Na végre.. már megérte :)
mindegy ott van az alj is kékkel.
a mozgó meg utólag jelez, ez most előre, pár napja rakosgatom..
felteszek egy elemzés és rájössz, hogy semmi szükség a piros vonaladra :)) arra ott vannak a mozgó átlagok, hogy a gyertyák közepére húzz egy vonalat, mert más funkciója nincs.
Továbbra is csúszik bux fel azon a piros emelkedő trendvonalamon, tekeredik mint a kigyó, ezen a "miért pont ott van a vonal"on.
Ma megint a Telekomon van a sor hogy jól megöntsék..tegnap a Richteren volt a sor :D minden nap mást kell önteni hogy ne legyen megszokható..amikor pedig az OTP , vagy a MOL -t önti, akkor megtépik a Richtert, másik nap a MTelt. :DDD
kész..
Én kiszedtem, azért longolok 3napja, de toszhatom itt a réseivel...
ezen kifeküdtem, sherwoodi erdő, és nottinghami bíró, és Robin. Ez telitalálat:)
szerk: de a legjobb Tuck barát (Kósa Lajos) még könnyem is kicsordult. :D