Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#268506 Chaby Előzmény: #268482

a mi csapatunk (Törökszentmiklós) 2006-ban Megyei II.-es csapatként kiverte az NBII-es Szolnoki Mávot a kupából. Aztán az MTK-tól kaptunk egy 8-ast.

Nekem is szimpatikus volt a Korea tegnap, megérdemelték azt a gólt. És amit még észrevettem, hogy nem reklamáltak, nem veszekedtek a bíróval (hajrá Kassai!). Ja és nem köpködtek. Vagy én nem láttam...

#268493 banyaiz Előzmény: #268487

Bonyhád. :D Nagyon veretes csapat, igaz utóbbi 1x évben nem láttam őket élőben. :D

#268482 banyaiz Előzmény: #268475

NBIII-as csapat meccseire jártam még régebben, volt nem egyszer kupában NBI-est megszorongatott sőt volt, hogy el is verte őket. Kint is volt akkor meccsen 3-4 ezer ember alig lehetett helyet találni pálya körül. :D Igaz ez nem mostanában történt.

Fornit: alig volt szabálytalanság, így levédekezni brazilokat nem semmi azért. Kis szerencséje is volt braziloknak, ha alapvonalról nem találnak be ki tudja mi a vége. :D

#268477 Fornit Előzmény: #268317

Tényleg meglepően jól játszottak az É-Koreaiak, én úgy 3 v4-0-t vártam. És nem is szabálytalankodtak meg szimuláltak.

#268475 Sumér harcos Előzmény: #268456

nem feltétlenül túlzás...:)

az bizonyos,a Magyar foci akkora nudli napjainkban,hogy még....

ugye évente játszanak a Magyar bajnokságban is kupa meccseket....volt rá példa,hogy megye 2-es csapat,NB3-as élbolyához tartozót úgy búcsúztatott a kupából,hogy köszönni sem volt ideje...:))tehát 2-3 osztálykülönbség nem feltétlenül jön ki....:)

pedig NB3-ban,vsz,már 100.000-en felül is kapnak a játékosok havonta,(plusz gól pénz,nyert meccs pénz jutalékok),csak azt nem tudom mire:))))

#268456 banyaiz Előzmény: #268328

magyar válogatottnak már nem lehet olyan ellenfelet találni aki ellen biztos győzelemre menne. Lehet innen a fórumról összeszednék egy csapatot még az ellen sem. Na jó ez túlzás. :D

Hajrá Koreák, és Mexikó, vmint szerbek, és természetes Új Zéland. :D Elefántokban csalódtam egyelőre.

#268344 Sumér harcos Előzmény: #268204

ugyan hallottam olyan focielemzőt,aki azt hangsúlyozta ma,hogy bizony köze van a hőmérsékletnek a gyenge szinvonalhoz:)

csak éppen fáznak a drágák:)

tegnap délben pl.egyik meccs helyszinen 2fok volt.......

és az erek nem megfelelő kitágulásával indokolták az enerváltságot,ugye a hideg miatt....

ki tudja:))

#268328 Sumér harcos Előzmény: #268312

ezek szarrá vernék a Magyar válogatottat:)

egyszerűen olyan lelkesek,hogy még...

forza Korea! észak és dél is:)

#268317 banyaiz Előzmény: #268312

az is mekkora volt srác elsírta magát himnusz alatt még meccs előtt, ilyet sem nagyon láttam eddig. Rögtön szurkolni kezdtem nekik. :D

#268312 banyaiz Előzmény: #268282

tetszett ez a korai csapat is. Annyira szimpatikus volt, hogy nem rúgták szét a brazilokat hanem próbáltak focizni, és küzdöttek végig. Egyszer látnék ilyen akarást magyar válogatotton.

#268282 Atesz11 Előzmény: #268280

Szépen játszanak!

A napokban azt hittem félrehallottam,amikor Észak Koreát említették a vb-n.

Először azt hittem félreolvasták a hírekben.:)

#268246 Sumér harcos Előzmény: #268166

Elefánt-portugália/ 0:0

"Van egy rossz hírünk azoknak, akik afrikai vébégyőzelemre számítanak, hogy az nem most lesz. Ha ezt a gyenge Portugáliát nem tudta megverni Elefántcsontpart, akkor később is komoly gondjaik lehetnek."-idézet bezár:)

#268203 akpo7 Előzmény: #268192

Sztem volt nehany ellenszurkolojuk. :) Raadasul uj-zelandi emberek eleg joarcok amugy, volt szerencsem mar egy-kettohoz.

#268202 Sumér harcos Előzmény: #268190

hány fok lehet ott?

mert lehet abban rejlik a megoldás...a délutáni meccseken..már szinvonalra...

egyszer játszottunk (megyei alsóbb osztályban rugtam vmikor.....)du 3-kor,iszonyú gyenge csapat ellen,alig voltak ki,cseréik is az óvodából,meccs előtt nekünk állt,de volt vagy 50fok.....olyan 0:0 lett a mérkőzés,szinvonal pedig ,ha lehet ilyen kifejezéssel élni megyei alatt,valami borzalom:))