:)
ez a hsz. hogy került már megint ide, pedig herceg még nem is törölte
:)
ez a hsz. hogy került már megint ide, pedig herceg még nem is törölte
Jaja, én sem vágyom rá, bár az 5Ks buxod, meg Zabás 3Ks buxánál igen nagy csőd lenne árazva, illetve benne ülnénk :)
Nálam 15.5K körül van célba véve mint alj, 14Ks limittel.
én is számítottam arra, hogy jobban fog mozogni a reggeli nyitás után, de ezt délig le fogja dolgozni. mármint a visszacsorgást, aztán mehetünk felfelé.
na mindegy. Én postáztam a nyári mikulásnak hogy jöjjön vissza 21751-re, aztán mehetünk felfelé. kész.
sztm nem nagyon fogsz akkor örülni, mert Mo is arra a sorsra jut sztm max félévet azt követően....
Ny-eu indexek elmúlt 6 napban 5,5-7,5 %-ot jöttek fel...lassan megpihennek, sőt...
úgy valahogy, na mindegy. Így azonban elég gyászos, főleg a kt varázs
mikor lesz náluk bazi nagy görög becsődölés? készülhetne erről film is. nem csak a lagziról.:-D
Uborka szezon van!
Néhány hete kb 400-500 as upos nyitás lett volna.
persze egy forró meleg nap után jól esik egy lehűlés..:-)))
nálam is esik..nem is kicsit. remélem nem ázunk be megint.
ez meg a bux hati topik
nem igazán volt sc, ritka döglött sánta piac lettünk, nem jöttek vissza a külföldiek venni, pedig a szokásos egy napos száguldásra számítottam.
Nem is a görög csőd kedvéért :)
TA az TA, mondják a technikai elemzők.
Ny-eu indexek elmúlt 6 napban 5,5-7,5 %-ot jöttek fel...lassan megpihennek, sőt...
király vagy Hathor! vagy inkább fáraó.
rendben, tudom hogy emelkedünk, aztán meglovagoljuk elliotot, és mikor leszünk megint lefelé?
közben részben már teljesült a kívánságom. jön vissza értem a buxi.
bízom abban az ősi megfigyelésemben, hogy ha esik az eső, akkor a tőzsde is esik...
Már csak azért is jó lenne, mert nem szeretem mikor üzenget nekem az EQ, hogy fedezeti szint figyelmeztetés...
akkor csak a matematika kedvéért mentek fel? :-) igen azt látom hogy 1108-at is átvitték. hát kár. mindegy, nekem az a kívánságom, mindjárt fogok egy pöttyös lasztit, hogy teszteljen vissza kb. 21751-re, aztán fordítok és felőlem mehet a csillagos égig.