Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hk

#268347 Robag Előzmény: #268345

Persze aki nem akar feltétlenül beragadni csúcsvadászat közben, az hamarabb is abbahagyhatja a longot. :) (...mondom ezt magamnak is!!! ... áh, de úgysem hallgatok rám...)

A shortokat viszont nem nagyon erőltetném a jobb váll / B pont előtt.

Uff én beszéltem.

#268346 rbbj11 Előzmény: #268310

látom, nem tűnt fel, h. pár napja immunisak vagyunk a rossz hírekre...épp ez a fordulat előszele

#268345 Robag

:)) Tetszik ahogy beszélgettek. :) Pár napja még egymásra licitálva kritizáltátok a hébe-hóba felbukkant longos gondolatokat. Már kezdtem azt hinni, hogy dupla nick vagytok ti ketten. :) Az utóbbi napokban már lassan elhiszem hogy mégsem...

ON

Amcsik teszik a dolgukat. Szépen haladnak a Zabás és Hathor által felvázolt, illetve általam is egyetértésben részesített terv szerint. Nincs ebben semmi különös, habár kicsivel lassabb folyamatra számítottam. A Bux hati mozgása is szépen passzol a tervbe, csak most kis lemaradásban van a jobb váll építésében. Szerintem amcsik siették el a dolgot egy kicsit, de lehet hogy parittyaként hozza majd be ezt a hati.

Mindenesetre ha szép szimmetrikus fejvállat szeretnénk látni a heti charton, és egy kb. 15 hónapos elliottól elvárjuk hogy hetes gyertyákon értelmezhetőek legyenek a korrekciós szakaszai is, akkor nyugodtan várhatjuk még a buxot 23k-ra, illetve a hatit 23,2k környékére. Ja, és ezt inkább jövő hétre várnám mint erre a hétre (de akár még későbbre is).

És utána eljöhet lyonell ideje is...

#268333 Kissherceg Előzmény: #268332

usa topikot használhatnátok, hozzászólások törülve lesznek. Buxi Te aktív pf-es lehetsz, gyanus vagy:)

Re: nincs cím

#268331 akpo7 Előzmény: #268189

Nem irgyellek a honapi nyitas miatt. Gap up 200 napos folet latunk? Lehet, nem volt jo a mai maxon a longkiszallo.

#268326 Hibaz Előzmény: #268322

Akkor holnap 31-edjére: Bux sáv 21500-24500...:) réssel.....

Lehet egész évben itt leszünk,talán ez fájna a legjobban....

#268322 pruntyoke Előzmény: #268310

igazán nem ellendrukker vagyok..

csak olyan fordulatokat hoztak a piacok az elmúlt pár hétben hogy már szemem sem rebben semmire..

#268310 Euroman Előzmény: #268307

22 óra után is gyengültek már...kellene 1-2 rossz makró még (ma is volt elég...), esetleg egy görög átütemezés, vagy európai leminősítés....hét hátralevő részében lesz hozzá szerencsénk...

#268296 Kezdő

Akkor egy dolgot látok csak a visszaesés mellett, hogy lepattannak a Bollinger felső szalagjáról. Azt hiszem, holnap kiugrok a pár darabos shortból és inkább bevásárolok egy kicsit.

#268276 Kezdő Előzmény: #268272

Ahogy elnézem, felhőtlen jókedvvel, óráson törés nélkül mennek felfelé. Ezt a 200 napost egyébként a napos charton nézitek?

#268270 lyonell

várjuk ki a végét. de ha 1140-en akkor addig bővítem,és utána is 1170-ig.