Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#269762 banyaiz Előzmény: #269547

nézegetem én is, de amióta szelvényt levágták elég érdekes a kereskedése, hasonlít az osztalék javaslat előttihez. Olyan nyomott áron van, hogy egyszerűen nem értem az intézményi eladásokat benne, pedig vmi oka biztos van. Úgy lenne ezen az áron, hogy külföld teljesen összeszakadt volna azt mondom ok. De így elég érdekes, ebben a kis pozitív hangulatban sem tud kapaszkodni.

Mondjuk ennél a papírnál korábban úgy vettem észre nem napokat inkább hónapokat kell értékelni. :D

Minden esetre meglepően gyenge, ha az osztalékot 70 Ft körül tudják tartani ezen az áron ajándék. Persze ez nem egyértelmű, hogy ott tudják tartani.

Mindig új mélységet muta…

#269547 Fornit

Mindig új mélységet mutattak neki és idővel meg is látogatta ezeket tartósabb tartózkodásra. 06.03óta 1x zárt magasabban mint az előző nap. Nem tudom mi lesz ebből.

#269540 filter Előzmény: #269535

Nézted....lehet egy ford. fej váll lesz belőle?

Vettem a héten én is még 46-on,.....úgy tűnt megyünk felfelé...ráértem volna.....

#269535 Zabás Előzmény: #269533

Nem tudom, de egyik elemző se sok jót jósol neki!

600 alá csak nem megy, komolyan nem kívánom, senkinek, hogy az 500-as céláram teljesüljön! Annál azért többet tud ez a cég szerintem!

#269533 filter Előzmény: #269530

Még mindig gyűjtögeted? :)

Én meg ma sem voltam....nem vettem sajnos, pedig jól lenyomták.:)

Fura ez a telkó, nem így szokott viselkedni....valami szépet rajzolgat talán?

Sok türelem kell hozzá....már vagy ötször jártuk meg ezt a sávot.

#269391 Alex74 Előzmény: #269389

szokásom szerint beálltam utolsó kötés alá borításra várva, nem kaptam 28-on

MTelekom: elutasították …

#268947 filter

MTelekom: elutasították a kisbefektetők keresetét

A Fővárosi Bíróság nem jogerős ítéletében elutasította azt a kisrészvényesi keresetet, amelyben a 2009. június 29-én tartott közgyűlésen hozott határozatok hatályon kívül helyezését kérték.

A Fővárosi Bíróság, mint első fokú bíróság június 16-án kihirdetett ítéletében elutasította két magyar kisrészvényes keresetét, amelyben a felperesek a Magyar Telekom 2009. június 29-én tartott közgyűlésén hozott határozatok hatályon kívül helyezését kérték - közölte a tőzsdei társaság.

A közlemény hozzáteszi: tekintettel arra, hogy a felperes részvényesek megfellebbezhetik a bíróság ítéletét, vagyis az ítélet még nem jogerős, nem

zárható ki teljesen, hogy a Telekomnak ezen perrel kapcsolatban további társasági jogi lépéseket kell tennie egy esetleges fellebbezés és/vagy a fellebbezés kedvezőtlen kimenetele esetén.

A cég közölte továbbá: nem tudja egyértelműen kijelenteni, hogy ezen ügynek nem lesz egyéb, jelenleg előre nem látható hátrányos hatása a társaságra.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=449301