hál isten magasról van sortom buxban,daxban is eqtraderben építem tovább,egyedül a ts10 es certik bajok mindjárt kiütik őket,de meglátjuk.
hál isten magasról van sortom buxban,daxban is eqtraderben építem tovább,egyedül a ts10 es certik bajok mindjárt kiütik őket,de meglátjuk.
no most értem haza, lehet tartani kellett volna a longokat :))
Délelőtt elment a netem,látom sok izgalomról nem maradtam le,látom Otival kicsit megtéptik a végit,jelentős darabszám volt,hati hol zárt?
Megyek kis kerti sütögetős,sörözgetős,meccsnézős kertipartyra,hazaérve kivi leszek ámerika mit alakít...
Zárás előtt vettem kicsíny darabkákat, számítva egy holnapi felgupra.
Sztem volt egy-ket patak BAZban is, amit eddig atugraltak az emberek, de 2 hete + futottak elole...
BUXot se es HUFot se tepkedtek nap vegere, pedig US megy fel rendesen. Kivi leszek erre a kiserletukre. Majd este ranezek.
Csusssz mindenkinek!
holnap sok adat lesz, szerintem délelőtt nem fog történni komolyabb dolog. aztán délután meg irány valamerre:-) sziasztok!
köszi akpo:-D
Sőt a Gerab, meg a Kokas -ér se, sőt a Rába se, meg a Répcelaki árapasztó se :D
itt a falu mellett a Répce ketté van osztva..van olyna rész ahol 80 cm -es csak..át lehet ugorni simán .
én is átviszem. aztán majd fordítok, ha kell..bár még van kb. hat percünk másképpen dönteni.
gyengult a richter? a gyerekem meg ugyanígy telekakiklta a hordozót tegnap. átviszem a shortot, mert átviszem. gyengus richterre. hátha oti is elesik holnap.
Júújj hol laksz ? tán nem Edelényben ?
nálunk a Répce magas volt ugyan d enem öntött ki.
jó mulatást és pincébe megyek mosom a falat az árvíz után.
OTP viszont jóárasítva van 5030 on..onnét nem mozdul semerre sem..ezt telefonon letárgyalták a fiúk...2 millió darab fog itt gazdát cserélni meglehet..addig amig tart innen nem mozdul