hű, tényleg. nem is néztem. még van pár perc, eldöntöm. szeretnék jól aludni ma. tegnap nem voltam túl jól.
hű, tényleg. nem is néztem. még van pár perc, eldöntöm. szeretnék jól aludni ma. tegnap nem voltam túl jól.
lehet csinálja a richter a helyet az otp-nek?
Ha ilyen gyenge marad a Richter, nem is biztos, h. fejvesztve menekulnod kell belole. Mondjuk a forg. miatt inkabb jobb a 0 pozi. Elmozdulasok tenyleg a Zaro-Nyito kozott a legnagyobbak (piros-fekete jatek)
eddig azon szurkoltam, hogy felfele menjen, most meg hogy lefele és olcsón visszavehessem..szerintem vagy 21751 vagy 21770 lesz a vége.
Richtert jól leöntötték...USA is lehet hogy lekanyarodik..én lehet csak pici shortot zárok, a többi viszem holnapra.
mindenképpen eladom, mert holnap teljesen bizonytalan, hogy mit akarnak. még este lesz valami adatjuk is.
ja, és milyen volt a strand?:-D
vagy tarsd októberig, vagy ne tarsd egyáltalán :D
én spec. 16:28ig zárnám ma
köszi:-) mindig állítgattam, hogy mikor adjam el, hát, nem bírta ki a rendszer..pedig nem emlékszem, hogy leokéztam volna..
most azon gondolkodom, hogy mit csináljak..vigyem a shortot holnapra vagy ne vigyek semmit..ez akkora lutri, hogy nem is igaz..miért szívunk mindig usa után? átviszi ezt az 1100-et? át hát.
látom, többek előtt nem ismeretlen a kereskedési kényszer:)
véletélenül ráadtam...hát, most meg usa emelkedik..ez is hát..
szerintem előbb felmegy snp 1100 fölé és talán onnan fog majd pár hét múlva lejönni...
persze ez az én véleményem ..nem kell elfogadni.. :)
wazze teljesen hulla a piac..8 perc alatt van annyi kötés hogy kifér az egész oldalamra..nevetséges.
napon belül lehet, hogy nem esik, de mire mi bezárunk, usa ki tudja, hogy merre megy. és mi reggel azt lejátsszuk. sajnos.
nem ma közölnek valami adatokat az eu-s tagállamok? valami deficitekkel kapcsolatosakatM?
és mintha aszt olvastam volna ,hogy spanyoloknak és portugáloknak mégtöbb megszorítás kell. esetleg még lejebb minősíthetik őket vagy passz.
1hónapja ,nem ugréálok amíg le nem jön 970 ig,és szerintem lassan most az érik.