Vigyazz, akkor nem lenne, aki beadja! :)
valakinek be kéne mennie a NYSE -re és géppisztollyal körbelőni őket..akkor talán tudnának esni..2 napig.:D utána megint fel...
addig spekuláltam, míg lemaradtam a jó záróról. moswt meg beálltak elém. na mindegy. én is mingyárt zárok, mert ez már nem megy tovább. na most már záródott.
addig spekuláltam, míg lemaradtam a jó záróról. moswt meg beálltak elém. na mindegy. én is mingyárt zárok, mert ez már nem megy tovább. na most már záródott.
Kicsit lejjebb kellett hoznom a zarast, de mivel 850-en bealltak ele es OTP (azzal huztak csak) is tegnapi csucsa elott van, eladtam. Nekem csak 150.
Ezt a szenvedést nézni sem bírom, inkább pókerezek, meg most viszem a tápomat szarvízbe!
Megint én tartom vissza a papírt, ha eladtam volna már 22,5K környékén lenne, de így még a 0-ás kiszállóm is 400 pontra van amit ilyen tempóban egy évszázad múlva fog csak elérni!
Tegyük fel, hogy USA tényleg kilő és célba veszi 1140-et a Hati a következőt fogja csinálni a 0-ás áramnál addig fog ott szobrozni amíg nem bírom tovább idegekkel és megválok minden longomtól, na utána úgy ki fog lőni, hogy 23K sem tudja majd útját állni! :)))
De már megszoktam! Ezért is inkább nem figyelem, hogy kevesebbet keljen idegeskednem!
Ugyan ez igaz lesz a telekomra is! azt is longolom 681-691-ről! 720 a céláram ott
De most már az 500-at valószínűbbnek tartom! :((
Én megyek el és tojok az egész piacra:))) többi longot is szórom mindjárt....
Akkor most fel ora alatt elerhetnenk az enyemet is. :)
rally...embertelen forgalommal...maradnék én is a felráncigálásnál :-) vagy felcibálás vagy mi :-D
21800 elértem.
De nem zártam le. kockáztatok még egy kicsit.
szerintem mit elmegyünk 22kig..és onnan mi lesz?
azok se :D
nem tudom mi értelme van a makrohíreknek, ha úgysem arra megy a piac ami attól elvárható lenne ?
nyugodtan be lehetne szüntetni a makroadatok közlését...úgy is lenne ilyesmi mozgás a tőzsdén...
úgysincs köszönőviszonyban a valósággal.
már megint duplán válaszolok bocsi. szerintem ma feljön 21799ig biztosan.:-)
pedig nagy rally van.
reggeli longot zártam ill tegnapit
Persze mert aki korán kel az aranyat lel,és nincs pofája longolni :D
Zabás tovább is várta - várja,hatinál 22e reális lehet,kérdés elérhető-e :D
kíváncsi vagyok, hogy Zabás látja-e ezt. ő 22kig felvárta már két héttel ezelőtt is.