Csak megemelik mar a KT-t egy-ket vetellel.
Nem fog hozzamnoni, igerem. :) Kb. focimeccsig terveztem, 150-200 pont jol jonne.
Csak megemelik mar a KT-t egy-ket vetellel.
Nem fog hozzamnoni, igerem. :) Kb. focimeccsig terveztem, 150-200 pont jol jonne.
megjönnek ide is a hitetlen gyaúrok!! :) Csak mindig késnek... :)
Elszánt vagy mert közel a kétszázas és azt a piszkos nagy vételi erőt sem látni,tényleg a felcibálás szó a megfelelő arra ami itt megy.
Tenyleg ugy mozognak az indexek, mintha semmi nem tortent volna. Most felcibalasi kiserlet van, es nehezen tagitanak tole. Probalongot kellett nyitnom, mert nem birtam magammal.
ma eddig csak irtó rossz adatok jöttek, és erre is emelkedünk: tehát ennyi volt, vége a korrekciónak.
Forexcalendar -on lehet nézni.
hirtelen tényleg elpattant valami húr a németeknél.. függőlegesen estek..eshetnének még többször igy.
nembaj..majd ha megint elpattan a húr...mi már felkészülve várjuk a fejleményeket.
hát úgy nézki :-(ezek a hambisok totál meg vannak húzatva.
Emelkedésre vagyunk ítélve,mese nincsen....
a tegnapról áthozott shortok még jobbak mint a tegnapi zárás, úgyhogy ezért adtam még rá...
aztán majd kialakul..nincs sok shortom jelenleg.
ez így van, de meredek növekedés 40évig nem lesz, olyan, amilyen idáig volt... Én ilyen kijelentésektől fosom... Prechter írta, de nem offolok :)
250kt, micsoda optimizmus....
:))) kicsit gyors a pozi építésed:))
nyugi, szívesen elolvaslak titeket, de a döntést mindig mérlegelem.
Hat meg a BUX! :)
En nem adok mert orason egy emelkedo csatiban mozgunk felfele es elobb engem meg kene gyozni, h. kepesek vagyunk letorni. Tegnap a tetejet neztuk, ma az aljat, jelenleg meg maszkalunk a kozepen. Shortepitesnel 21.9 es 22K koze tennem a beszallot ebben a csatiban.