Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#267926 Pityke35 Előzmény: #267918

Jó a riport, jókat kérdezel, érezni a spekidet a kérdésekből is, ügyes vagy! :))

Keresem, de nem találom a felfelé vezető út lehetőségét, főleg magyar viszonylatban és fundás alapon (már amennyire az én 2-3 év alatt felszedett közgazdasági ismereteim megengedik) nem. Én a fogyasztási adatokat tartom a legfontosabb tényezőnek a növekedés gátjaként. Ez lehet olaj, gáz, ingatlan, autó....bármi adat, semmi más nem irányíthatja felfelé a vektorokat, mint ezek dinamikus és non-stop emelkedése.

Csakhogy a bevezetett és bevezetendő megszorítások egyre kevesebb pénzt hagynak pörögni a gazdaság szereplői között, így az adósságvállság fogyasztáscsökkenést fog eredményezni, ami a tőzsdei szereplők profitcsökkenését fogják eredményezni!

#267923 Csilla76 Előzmény: #267914

nekem is jobban bejött a mai, de én nem TA alapon döntök..azt még tanulnom kellene. megérzés is van benne, meg népi megfigyelés:-)))

#267918 Kissherceg Előzmény: #267917

vigyázzál vele, mert olyanokat vár, mint Én :))) nem egészséges, sőőt azóta van rosszabb is, de azokat le se merem írni, mert eret vágok...

#267917 Pityke35 Előzmény: #267911

Amióta Cimballi barátunkat olvasom, és a középtávú spekimet megerősíti, valahogy nem tudok longban gondolkodni, csak short nyitó szintekben! :)

Lehet h nem kéne Őt sem olvasnom? :) Javíthatatlan fafejűvé kezdek vállni! :) Ne hallgass rám, inkább a vérprofi napizókra! :)

#267911 Csilla76 Előzmény: #267906

nem hosszútávra, csak kicsire. 150 pont már megéri a longra. majd aztán fordítok.

szerk: még hagyom a longot, majd 11 óra után eldöntöm, hogy jó volt-e a fordítás.

#267910 Csilla76 Előzmény: #267905

na jó, csak kicsit buktam. már vissza is jött. csak elcsesztem vele a tegnapi napot. elfáradtam bele rendesen. még most is fáradt vagyok. éjszakai is felkelt a gyermekem hogy egyen. off vége.

#267906 Pityke35 Előzmény: #267903

Igen, mégpedig a long lehetőségének a beetetését! :) Ha megy usa mi nem megyünk, mert a lelkes vevők megkapják akármennyit akarnak ( ha van vevő hirtelen lesz eladó is)

Lehet h rosszul látom, de longot nem látok csártokon sem (napostól fölfelé), fundásan (hitelvállság) pedig végképp nem! :)

#267905 rbbj11 Előzmény: #267897

úgy értem, h. ilyen kicsi mozgás mellett bárhol adtál rá, azt a döntést nem kellett felülírnod, sem kistopolnod, ha normális méretű pozit vettél fel.

Tehát nem is lehetett olyan nagyon rossz a tegnapi napod ;)

#267903 Csilla76 Előzmény: #267899

a tömésen itt mit értesz? a beetetést? egyébként 21400 és 21700 között lebegünk nem?

#267899 Pityke35 Előzmény: #267871

Szerintem nem jó ötlet...én shortolom kitartóan, 22,2k körül bővíteném a shortom. Szerintem tömés van 1 hete, és nem tudom mi lehetne az az impulzus vagy hír, ami long csártot tudna csinálni. Félő az oldalazás, alacsony forgalom és dögunalom lehetősége, de longot nem látok egyelőre.