Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Asszem, pont jókor határ…

#267891 Ricsi

Asszem, pont jókor határoztam el, hogy nem figyelem egész nap. Ahogy elnéztem a tegnapot, semmi nem történt...

Hati short, oti short a pakkom, és elvagyok vele egyelőre...

Re: nincs cím

#267883 rbbj11 Előzmény: #267882

dehogy volt szívás, nem történt tegnap semmi, alig volt mozgás. Ugyanott vagyunk, ahol tegnapelőtt, semmi se történik

#267882 Csilla76 Előzmény: #267877

megvolt a nyitó, és egész nap nem fog történni semmi. a tegnapi nap iszonyatosan nagy szívás volt.

#267835 BudFox Előzmény: #267769

jó taktika ez....ha többet "ingázik" ilyen 500 pontokkal sokat lehet keresni igazán..

Mekkora szemét egy helyzet a mai is..sokan már belongozódtak..erre lemegy nullára USA...még szerencse hogy van shortom...

tiszta pszicho valóban..ide-oda ugrálunk most.

#267834 Kissherceg Előzmény: #267831

nem éppen, 18-19k körül szállt ki végleg molból. Állam pedig jó gazda, nem ebből indulnék ki, ne nyald be szdsz dumát :) Hihetetlen, hogy a faktor se hat a buxra:)

#267831 matgab Előzmény: #267812

ma bővítettem egy kis BUX shortot (dupláztam).

Nem akartam volna még itt bővíteni, de annyira fos módon emelkedik a BUX, hogy ha kint elkezdenének esni, akkor mi zicher, hogy padlót fognánk...

Ezt a MOL visszaállamosítást sem értem, hogy mire fel kell ennek örülni?

Az állam rossz gazda, aki max 6500-on megszabadult a legutolsó részvényétől is. Arról nem is beszélve, hogy előtte mennyiért szabadulgatott...Most meg 10.szeres áron majd visszaveszi, hogy utána megint eladják valami arab "terrorista" csoportnak 12k-ért ,mert kell majd a bevétel hiteltörlesztésre...

Közben meg majd játszanak a benzinárral.

#267809 Amatoregy Előzmény: #267771

Akkor egy sört fizetek neked, ennyit megérdemelsz.

Eur 285-től végig véve és zárva 278,5-en

usd 235-től végig véve és zárva ma 227,x kornyékén.

Szólj előre, ha beszélni akarnak a földijeit, mert akkor oda vissza megjátszuk..

:DDD

#267808 kerikoma Előzmény: #267621

Asszem sírok, megigértem...860-on röpültem... szép kis shortommal megint nem voltam türelmes... teljesen pszihó az egész....., de miért fordultam longba...

Lúzer vagyok bakker.... megyek kapálni holnap a szőlőbe... csácsá :-)

#267771 Csokigyáros Előzmény: #267768

ja... mindig annyival kell tőzsdézni, amit nem fáj elbukni... tudom minden fáj...

27k-ig finanszíroztam volna maximum... mondjuk a 26k-ban sem hittem... de nyitottam felette is shortot...

290-es forint longom hozott volna szépen, de lemaradtam a földim nyilatkozata után...:)))