Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#267681 Waszeitung

A három napos gyertyából kettő fehér,szval óvatosan az egy hete emelkedéssel :D

Promtban 200 pontra a 200napos ott elválik a szar a májtól...

Bud ha közel szabályos fejvállat nézünk akkor hati 23,5e körül tetőzhetés most már a nyakvonal sem ferde annyira...

#267678 BudFox Előzmény: #267673

az a kérdés hogy vajon meddig megyünk még felfele ? 23200 ?

shortok nagy részét lezártam...kár...pénteken még jó haszon volt rajta.. 20 percig.

#267676 Hathor

Persze, bár akkor is mondtuk Zabással, Te kiabáltad, hogy hülyék vagyunk, de örülök, hogy gyorsan váltottál, láttam, hogy rögtön a következő jelre fordultál.

#267674 Hathor Előzmény: #267672

ahogy akarjátok nézni, nekem már felfele megy és semmi köze nincs az alsóhoz, de lehet várni rá.

#267673 Hathor Előzmény: #267671

bár most már a csücskömből kint vagyunk felefele, de menjen vissza akkor játszani a Ti TAtok alapján.. ha be is jön, akkor mozog 150pontot még le, nem lesz érvágás egyébként sem.

#267667 Rowan Előzmény: #267662

a háromszög ugyanúgy maradna, ha az aljakat kötnéd össze, csak akkor még van benne hely megjáratni egy kicsit le-föl

#267662 Hathor Előzmény: #267654

Na látom megint baj van az egyedi TA-mal, nekem ez már a leszűkített, amin tickre csúszik hajszál pontosan és az innen való nagyobb elmozdulásra figyelek, pár pontot alá csúszik, pár pontot fölé.

Viszont az adott csík adott számomra. Kutya és gazdája alapján mindenki oda ér a célhoz, de ez a legrövidebb út.

ennyit teszek hozzá.

Szélesebbet nem csinálnék. Akkor leveszem a piros emelkedőt és teszek egy 20.600-21500as sávot.

Ha nem is TA szabályai szerint van, akkor is ez szerint ment, és nem most húztam rá

#267661 BudFox Előzmény: #267645

de Bux még nem törte át a 21.520 -at..az volt ha jól emlékszem valami fontos szint.

szerk : de most már felette van :-(

#267656 Kissherceg Előzmény: #267655

azért nem mindegy szvsz... Zabás is írta TA alapszabályait nem azért találták ki, hogy kreatívkodj... Itt vannak szabályok, ha betartod TA alapján kereskedsz, ha nem akkor intuíció vagy házikó rajzolásos alapon. Szóval ez a témakör fekete vagy fehér, hiszen tényszámokkal dolgozol, nem lehet mellébeszélni. Ezt csinálod vagy nem, ennyire egyszerű, nincs ha meg így szebb, meg úgy jobb... kettes számrendszer - igen/nem

#267655 Waszeitung Előzmény: #267652

Múltkor volt róla szó,azért mert az irány a lényeg,ha aljakat kötöd össze akkor is egyre magasabbak kb,csak akkor nem jön ki ilyen szép háromszög,a szükülés azon is látszódni fog...

#267652 Kissherceg Előzmény: #267645

továbbra se értem miért nem minimumokat nézed, tudom hibaz se, de szabadság van rajzolgatni :)

#267651 kerikoma Előzmény: #267647

Nem biztos... Lehet egy nagy buktától ment meg:)

Hathor barátunk tényleg ne tartsd magadba...