Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Foci VB

A mai menü

#267943 Sumér harcos

június 15.: Új-Zéland-Szlovákia, Rustenburg 13:30 ó

június 15.: Elefántcsontpart-Portugália, Port Elizabeth 16 ó

június 15.: Brazília-Koreai NDK, Johannesburg 20:30 ó

Re: nincs cím

#267821 Zotya32 Előzmény: #267757

Észak korea játszik Dél korea ellen a döntőben. Japók lesznek a bronzérmesek. Ázsia lenyomja a világot a fociban is. :-)

Azért már megnéznék végr…

#267691 Scipio

Azért már megnéznék végre egy fordulatos, gól gazdag meccset is, eddig kilencből két találkozó volt, ahol mindkét együttes lőtt gólt...

És még olyan évekig emlékezetes meccs sem volt, bár egy-két jót már láttam pl. Eng-USA, Ger-Aus., persze ez csak saját vélemény...

De majd talán most :))

Re: nincs cím

#267683 Lunatic Előzmény: #267635

Én nevettem, jó nagyot, bár poziból beszélek és az meg narancssárga long. :)

A végére azért már csináltak jó dolgokat.

Idény eleji forma, ez majd feljavul, plusz jön Robben is.

nagyobb holland fölényre…

#267608 Chaby

nagyobb holland fölényre számítottam

Re: Napi menetrend - 06.12. - Szombat

#267443 akpo7 Előzmény: #267427

Poldi, Klose a valogatottban mindig jok, a Mullerrol leirtakkal pedig egyetertek. Nem valoszinu, h. csatarposzton megy majd ez el a nemeteknek. Meg azt is el tudom kepzelni, h. a vb-n ok rugjak majd legtobb golt. Hogy meddig jutnak vele? Hat papirforma szerint ugye a 8 kozot ARG-GER meccs lesz, sztem ARG visszavag 2006-ert majd.

#267428 banyaiz Előzmény: #267417

jó kis csoport , lehetnek még körbeverések. 2. 3. csoportkörtől lesz igazán izgalmas mert ott már sok csapat győzelmi kényszerrel játszik nem lehet biztonsági focit játszani.

Jó dolog ez a foci vb, csak vuvuzelát tiltsák be, vagy valahogy szűrjék ki közvetítésből. :D

#267427 matgab Előzmény: #267417

szerintem az auszik nagyon gyengék voltak és Ghánát és Szebiát is sokkal jobb csapatnak tartom...

Kewel, meg hasonló öregek játszanak benne. Ezek a srácok már nem a gerincét kellene adnia a válogatottnak, csak kiegészítő embernek...

A németek impozánsan játszottak, úgy, ahogy ellenünk is. Nem láttam végig a meccset, de ez a Müller gyerek játéka nekem nagyon tetszett. Özil is jó, Schweinsteiger is fontos szerepet kap.

A németek egyedül csatár poszton elég gyengék, eézrt várom őket max a legjobb 4 közé, de a legjobb 8-ba szinte biztos hogy bekerülnek...

Gyorsak , kreatívok voltak, bár azt mondják, hogy nem a csoportmeccseken kell a legjobb formát hozni, onnan "csak" tovább kell jutni!

#267417 akpo7 Előzmény: #267408

Ausztralianak a vedelme eleg fos volt tegnap, lestaktika teljes csodot mondott elso 2 golnal, aztan jott egy velemenyes piros es attol padlo. Sem Ghana, sem Szerbia nem gyozott meg tegnap. Ausztralok tudtak, h. nem ezt meccset kell lehozniuk, ezert en meg nem temettem el oket sem.

#267408 banyaiz Előzmény: #267371

buta mozdulat volt, úgy ugrott fel mindkét keze a feje fölött volt nagy hiba.

Ez kiesést jelent ha németeket nem verik meg, ami szép küldetés. :D Mert Ghána ausztrálokat szinte biztos megveri vsz.