németek hozzák szokott jó teljesítményüket, nem is nagyon emlékszem olyan Vb-re ahol legalább legjobb 8-ig nem mentek el. Talán 94-ben bolgárok legjobb 16 között elintézték őket, de lehet már az is 8 között volt.
németek hozzák szokott jó teljesítményüket, nem is nagyon emlékszem olyan Vb-re ahol legalább legjobb 8-ig nem mentek el. Talán 94-ben bolgárok legjobb 16 között elintézték őket, de lehet már az is 8 között volt.
Nehéz, az biztos, de aki bekerül, megérdemli, hogy bajnok legyen. Viva Espana!!!
nehéz lesz azon az ágon döntőbe kerülni...
mondjuk szvsz az auszik a leggyengébbek a vb-n....
egy meccsből nem szabad következtetni a végső győztesre...
amúgy grat nekik, megérdemlik...
Mert még nem láttad a spanyoljaimat játszani ! ;-)
Végre gólok, végre támadások, azt hittem már csak csupa bekkelő csapat van csak a VB-n...
Die deutsche Mannschaft spielte sehr gut. Ich bin zufrieden.
érdekes cikk most tudtam elolvasni, erre a délszláv balhéra is mi szükség volt, meghalt egy csomó ember a semmiért.
Egyébként amikor magyar foci kapcsán a körülményeket és anyagi helyzetet emlegetik, mindig eszembe jut jugó tagállamokban mennyi jó focista volt mindig is, pedig aztán főleg 90-es években komoly utánpótlásnevelés, és foci lehetőségek lehettek. Áhh nem értem én ezt.
be lehetett fújni szerintem. Jó meccs volt már amit láttam belőle mert közben szunyókáltam is kicsit. :D
Nagyon fiatal ez a szerb csapat. Németeket kell megverjék tovább menjenek az elég keménynek tűnik, jó meccsek lesznek még ebben a csoportban.
Hát nem tudom mennyire volt jogos ez a ghánai 11-es.
Szerinted Kuzmanovics kezezése szándékos volt?
Többet vártam a szerbektől.
Változatos iramú meccsen, 1:0-ra nyertek a ghánaiak.
Köszi, majd választok.
Ez a délutáni meccs.... Remélem, a másik 2 jobb lesz.
Igen, sok nagy, extraklasszis játkos játszott a volt jugóban.
Aztán szétoszlottak, amikor megdőlt Jugo a háború után.
Egyébként itt egy érdekes cikk, az akkor jugo fociviszonyokról:
régen jugoszlávok játékát szerettem , küzdöttek, és volt egy Proszinecski nevű focistájuk, az az ember "kicsit" tudott focizni. :D
Kíváncsi vagyok én is, jól kell focizniuk a szerbeknek, mert jó csapatuk van a ghánaiaknak. De én nem tudok szurkolni a szerbeknek, érthető okok miatt....
ja és Dél Korea vmi szenzációs volt, szurkolok nekik is ezentúl nagyon szimpatikus csapat.
13.30 - Szlovénia - Algéria: 1:0
Gyenge mérkőzés, rengeteg eladott labdával, algír kapushiba miatt véletlenül talált 1 szlovén góllal. Nem érdemelték meg.
Szerbekre kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
Tegnap amcsik milyen jól fociztak, azt néztem a játékosaik nem játszanak pedig annyira kiemelkedő csapatokban, kb olyan szintűekben vannak mint magyar válogatott mégis érdekes tudtak küzdeni, futni, stb szóval tudnak focizni, nem értem én ezt. :D
Időben oda kell menni, tegnap este mire kiértünk, már totál full volt minden.
Szia akpo!
Itt egy összeállítás, hogy hol:
http://www.budapestinfo.hu/hu/esemenynaptar/szurkoljon_budapesten_a_vb_ideje_alatt_
Mondjuk a Szabadság (???) téri elég nagy, hatalmas kivetítővel.