Te nagyobb shortos vagy, mint én... Csütörtökön és pénteken is shortoltam, mindkétszer bukóban, most egy kicsit elhiszem, hogy fel van...
Te nagyobb shortos vagy, mint én... Csütörtökön és pénteken is shortoltam, mindkétszer bukóban, most egy kicsit elhiszem, hogy fel van...
Igen, ez így igaz, azt a lefele eliottot már két hete mondtam, akkor volt ötös fele.
Igen jöhet a C a lefele jövőben.
B. a nagyban. Jobb váll a fej-vállban.
A baj csak annyi, hogy nem annyira akarnak minket már venni, így fekete gyertyákkal tesszük meg felfele az utat lassan, hogy ne tudjon senki venni.
Szép rajz, látszik benne egy elliott, ahogy lefelé jöttünk az áprilisi csúcs óta. Annak a B-jéről pattanunk éppen a C-jére.
Továbbra is azt mondom, hogy a hetes fej-váll jobb vállát vettük célba, ami egyben a nagy elliott B pontja lesz. Jövő héten el kell innen emelkednünk, és 2-3 héten belül teljesülnie kell ennek szvsz.Persze jó eséllyel ezt is rángatózva fogjuk megtenni, sok stop kiveréssel mindkét irányban, és nem csupa fehér gyertyával.
Idáig usa indexek, és hati is szépen illeszkedik ebbe az elképzelésbe. Ennek ellenére nem kerestem halálra magam vele, mert csak a nagy kép látszik ilyen letisztultnak. A konkrét napi megvalósítása rendszeresen ott szívat meg, ahol tud. :)
Ki kellett volna még egyszer ugranod Ausztriába este és visszajönni este 9 körül. :)
ezt kéne nálunk s csinálni:
Meghosszabbítják a kereskedést a lengyelek
na pont ezért zártam minden pozit, annyira kaszinó, hogy nem kockáztatok, égetni meg a nyerőmet nem akartam. Tegnapi shortjaimból is kicsi pluszban tudtam kiszállni.
Amíg nincs határozott irány addig nem veszek fel hosszabb pozit. Mehetnénk fel a csökkenő csati tetejéig, ahonnét ismét le lehetne fordulni.
Az azonban érdekelne TA alapján, kb hol van hatiban ez a szint.
Illetve arra is kíváncsi vagyok, mikor pattan el a húr az összenyomott hatinál.
hát igen..látom felvitték pluszba mégis zárásra...
Egy a lényeg.. : itt minden a józan ész és a logika ellen megy manapság a tőzsdében..
mit számít a BP olajkatasztrófa..összeomlik egy nagy cég..sebaj...
kíváncsi vagyok megy -e tönkre a hétvégén bank..az se számít..
hétfőn nem tudom mi lesz...remélem megint 5 perc alatt kifullad ,és esünk..párszáz pontot...minden kezdődik előről..csak másképpen...mert ugyanúgy nem lehet..azt már megtanunlnánk :D
Nézzük a tegnapot... Kínai adatok jók, nagy emberek bíztaják a népet Eu-ba is, Usába is... Kezdünk szépen emelkedni, minden adott hozzá.. Erre Otiba megjelenik 4900-on 70-80 ezer db eladó, usákia már 2 %-ba, mi nem tudunk emelkedni....Pedig simán 22 K benne lett volna tegnap a hatiba... Na majd reggel Ázsia és a futik rásegítenek.. Usa 3 % körül zár... Reggelre adott a nagy gap... Nincs nagy sőt 10-perc után elkezdünk esni... No akkor short... Dax, futik stagnálnak, mi is, semmi gond... Usa adat 14.30-kor szar, elkezdünk esni pár száz pontot, aztán hirtelen Otinál szép vételi erő folyamatosan és emlkedünk és venni és venni mindent és persze usa is talpra áll zárásra ismét szinte napi maxon.... na szépen lehet tervezni az biztos
értem én főnök, ma ismét 100X-ra is megmentették Willyt!!
rohadnának meg a sírjukban
sztm azért van a fórum mindenki azt írja, amihez kedve van, pozíciókat, hangulatot stb... Nem kell magyarázni, azért jó a hangulat. Kell a hangulat :)
engem nem zavar semmi, szabad ország ez, vagy mi a fene :DD
az a nagy büdös helyzet, h amíg semmit nem tudtam az egészről, vidáman kötgettem, most kezd egy pirinyó rálátásom lenni a folyamatokra, bent van az a bizonyos zabszem, ott ...... :)
fejlődnöm kellene rengeteget, DE főműsoridőben csak arra jut időm, h nézzem a chartokat
így nem egyszerű :((
Ő is írt, csak azt hiszi hasznosabbat :))
Én nem vagyok újonc,de tudok hülyeséget írni,ez most akkor melyik kategória? :D
Nehéz most olyat írni ami vállalható több napon keresztül,mert nagy a csapkodás,én úgy látom próbálják menteni a menthetőt,200 napos alatt vagyunk szinte mindenhol,ehhez próbálunk foggal körömmel ragaszkodni,addig buxban van párszár pont,erő annál kevesebb...
Hát nem tudom, ha valakit zavar az, hogy beírogatunk ide, akkor legfeljebb nem írunk be... sok észt nem osztunk az biztos...
de ha nem értek hozzá (sajnos), minek osszam az észt??? :)
Sleeping módba kapcsoltak ...rohadt unalmas...megyek is tv-zni..:)
nagyon nyögvenyelős / erőltetett volt hogy nyitás után pluszba rángatták a hambit..
ha emelkedni akarnának...márpedig ma is görcsösen emelkedni akartak..vagy legalábbis pár guru megpróbálta errefelé terelni..de nem megy...
visszaestek minuszba...nem megy ez ma.
remélem zárásra zakóznak még egy nagyot.