én viszem át a shortjaimat hétfőre úgy döntöttem..USA csak szivatgat minket ma is....esni fognak ezek zárásunk után..több okuk is van rá.
emelkedésre viszont annál kevesebb okuk.
mi meg a nyakvonalnál vagyunk ahonnan sávváltás jönne lefelé..
én viszem át a shortjaimat hétfőre úgy döntöttem..USA csak szivatgat minket ma is....esni fognak ezek zárásunk után..több okuk is van rá.
emelkedésre viszont annál kevesebb okuk.
mi meg a nyakvonalnál vagyunk ahonnan sávváltás jönne lefelé..
rohadnának el a tetves 200as ktval az a sok szellemi nyomorék, ami ezt a piacot irányítja... ló húzza a ****ára komolyan mondom
innen kéne letörniük 80tól,elméletileg ok..rögtön vették..innen adni szokták:)
Vazze,tegnap a világ szégyene gyenge volt a piac,most meg vesznek mindent negatív usára is .....
értem :-)
én arra számítok hogyUSA beesik zárásunk után..és akkor hétfőn réssel lefele..ami OTP -ben szökési rést fog jelenteni..célár 3500..
mit szóltok hozzá ?
Nyitómeccs alatt vajon tapasztalható lesz a forgalom visszaesés? :)
én hati short otp,mol long..kivárok ,nem tom mi lesz hétfőn 50%körül a arány
annyira akartam, hogy essen...hogy belevettem..21249-en..nem is értem hogy hogy..áhh.
igen..mert olyan kicsi piac vagyunk hogy egy-egy nagybefektető / eladó..mint aki most is ténykedik az OTP -be felboríthatja az egész magyar tőzsdét..nevetséges...
zártam minden shortot, inkább meccset nézek :-D
Heti nyerő zsebben, nem panaszkodom, beállítom ha esik adjon és nyugiban nézem a meccset
Majd jövök!
sziasztok
ez az egész piac úgy szar, ahogy van :)
valaki, vagy valami tartja az OTP-t nagyon....beadhatnák már ezt is normálisan.
Matgab shortot bovitett, OTP elado nem akar jonni. Partvonal lesz igy ebbol hetfoig.
tessék, prompt száguld, hati toszik :D msot hogy halálba szopattam vkit szívesen elküldenék önként jelentkezőt a p-ba:D azért heti profitra vigyázni kéne :(