Hazajöhetnél még párszor :D
Bux kiköhögte magát,tegnap látott volna ilyen futit már 20e alatt lett volna...
Hazajöhetnél még párszor :D
Bux kiköhögte magát,tegnap látott volna ilyen futit már 20e alatt lett volna...
én mttelt reggel adtam 61en otp,molom van de még 6800ról,hatival fedezem:)
Adatra adtak, ha tokos gyerek vagy, megvartad volna. :) Persze akkor +200 pont jatszott volna, tuti.
2000milliárd euro a eu törlesztése,miből???finanszírozza hírtelen,japán gázba,eu-ba sok állam gázba-csak nemterítették még ki......mint minket se.....sorosnak hiszek de no,öreg vén róka -ravasz:)
nekem is hamarosan ott lesz, intézhették volna ezt a rohadt leszórást félórával ez előtt:))
Hello skacok .-))
most értem haza,
2 pakk short most ráadva...egyet meg délelőtt a bróker adott rá..
csak haza kell érnem és nyil egyenest zuhan USa :D
hát szerintem ez ha ma beindul akkor jövő héten nem lessz fel.
Nekem meg most lett short. Kiprobalom, h. mara is talalunk e egy delutani agressziv eladot.
péntek van és snp -ét én is levárom 1000-960-1020ez csak kiegészítés,soros mondta még most jön a válság második fele,max ma 200visszateszt lesz,de ma esést várok..jövőhéten felt,japán se fényes,kitőr a pánik adni fognak mindent:)
arra vagyok hangolva, láthattad facebookon:D.
Azt nem tudom,hogy hatira otp fedezeti pozikat nyitnak vagy csak szórva lesz a papír hétvége előtt. Vki jósolhatna:))
hangolj a vb-re :-D
Az majd megnyugtat. Sör kinyit, tv bekapcs és ennyi.
szevasztok,most jöttem meg..tán csokigyárost láttam,motorozik nyíregyen de nembiztos ő volt:)
nekem is volt nyitó short, csak hagytam futni, molocska, most zártam kis nyerőben. Hati shortot kis mínuszban kivágtam. ez van, nem vészes, de nem esik jól,hogy rá 10percre rotty:)
Off!
Mert mindenki Dél Afrikába ment Sört vedelni VB-t nézni. :)
Én is erre gyúrok már ,ma csak a beteg reflexemből nézegettem a chartokat.
On
Nem vártam ma nagy mozgolódást és inkább a Ft-ra figyelek mit kezd evvel a kis erősödéssel.
nem értem miért
Én nyitóban kiszórtam tegnap zúróban vett otijaimat. Nyitóban ma kicsi short, azt zárni kéne valahol és kereskedtem ma is.
egyébként napközben 0 még a brokidíjjat sem termelné ki az ugrálás prompton
Én biztos... ezt a fos napot, se short, se long:)