Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#266725 Hathor Előzmény: #266709

A látványterve avatrban.

A tulaj egy német ingatlanfejlesztő cég, hazai székhellyel.

Az épületből 12lakásos appartmanházat akartak csinálni, recepcióval, pincében jaccuzi, szoli, relax terem, de a válság közbeszólt, így árulom az ingatlant, de érvényes építési engedélyük van err a célra.

Az ingatlan jó statikai állapotú, bent teljesen felújítandó vakolat leverésig.

#266721 Alex74 Előzmény: #266710

Dóri úgy ment bele a veresi házba, ha veszünk valami kis házikót a Balatonnál. CSak a fíling miatt.

Ez nekem túl nagy :o)))))

Viszont az a Sóstó környéki terület nagyon bejön

szerk: szóval érdemesebb lenne nem Veresen nézelődnünk :D

#266714 hosszhuszár Előzmény: #266708

Szép, szép, de ebbe még belemegy egy "kis" pénz, mire olyan lesz.....amilyet szertetnél.

Az ára most karcsúbb?

MEnnyiről is indult?

Jól emlékszem, hogy csokit érdekelte először?

Ő az első rá...:)))

#266710 Zabás Előzmény: #266706

engem 2 üres balatonparti telek érdekelne egymás mellett, miután megnyerjük az ötöst! :)

zamárdiban!

persze lehet valami viskó rajta amit elbontanék :)))

#266708 kelvin Előzmény: #266697

Nekem nagyon tetszik, lenne ennyi zs-m tuti megvenném, nyaralónak tökéletes lenne. :-D

#266686 Hathor Előzmény: #266671

Az általam kínált balatoni kúria továbbra is eladó!

Balatonfűzfő, 1400nm es szép kocka telek (400nöl.kb) kúria a hátsó telekhatáron, ami mögött egy városliget szerű park van. Az épület 3szintes, összesen 400nm, fdszt, emelet, pince. Tetőtér is kihasználható, Van benne vagy 12szoba.

ÁRA: Most már 28milka, az alja jelenleg 25MFT!

Jönnek, jönnek nézni, de szokás szerint hezitálnak.

#266683 Hathor Előzmény: #266671

Azt hiszem itt az ideje kiugrani a drága ingatlanokból, mert nagy gebaszban nem marad pénze a népnek venni és leesnek jobban az árak.

Saját házamon is gondolkodtam, hogy lehet nem kapom meg a mostani árát majd, de csak nem adom el. A család kötelez.

Re: Itt az ideje pénzt keresni!

#266656 Hathor Előzmény: #266500

nos annyiban javítom az ajánlatot, hogy a link nem az eladó ingatlan fejlesztési terve, hanem amit mellé építenek, terveznek.

Sajnos a szerkesztést nem akartam átírni,mert akkor nem lenne jó a link, nem lehetne rányomni.

Szóval olyasmi terv van a környéken, így értékálló befektetés lehet, addig is lehet kiadogatni a raktárakat, irodákat, megcsinálni valami melós szállásnak, telephelynek.. stb..

Az áruházak a telek kiürítése után áruházi létesítményt csinálhatnak, vagy bármilyen iroda komplexumot, sportarénát, sportközpontot.

#266652 Hathor Előzmény: #266641

Ne bántsuk egymást, Ibiza nem szereti ha piszkálják, az én csípelődésemet elbírja, mert csak csípkedjük egymást :)

Ibiza nem volt közvetítő, Ő befektető..

Egyébként nem csak a garázsos közvetítő szenved, hanem a hálózatok is, csak azt az emberek nem tudják ,-)

De ilyen a pálya, én elfogadom, sosem adom fel! Nekem most is mennek a kapcsolatok, kiajánlások, az más kérdés, hogy nehéz az értékesítés.

De állandó szlogenem: Eladhatatlan ingatlan nincs, csak az árát kell megfelelő helyre rakni!

Illetve ha nem tudod eladni ingatlanod, akkor nem kell kell hibákat keresni miért nem megy el.. csökkenteni kell az árat, amíg el nem viszik, ott lesz a keresleti ára.