Regisztráció Elfelejtett jelszó

H1N1 újratöltve

Re: nincs cím

#267572 Barka Előzmény: #267558

Sajnos pörköltet nem lehet belőle még készíteni, bár ...ki tudja.

http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=15014

Új, gyilkos gombatörzsre bukkantak Amerikában

"Egy, a napokban megjelent tanulmány számol be az Egyesült Államokban most azonosított Cryptococcus gattii gomba új törzséről. Az általa okozott gyorsan terjedő fertőzések súlyosságát egyelőre nem lehet megjósolni. A gomba már hat emberéletet követelt Oregonban, és a kutatók vélekedése szerint gyorsan terjed Észak-Kalifornia felé."

GATTI?? VALAMI MACSKÁS DOLOG LEHET...

:)

#267555 Barka Előzmény: #266741

A fogorvosom szerint most valami gombán töri a csalafinta gyóccermaffia a zagyát!

Virus, volt, baktérimum vót, most jön a gomba story...

:)

#266741 hosszhuszár Előzmény: #266715

eben az a szomorú, hogy most már, teljesen mindegy, hogyan, de pénzt kell keresni, szindróma.....

De, hogy egy ilyen, riogatással.......szánalmas, remélem, dominóként dől be az összes.........

#266738 Csilla76 Előzmény: #266733

én nem. pont akkor voltam terhes, és inkább nem oltattam be magam. étrendkiegészítőt szedtem:-))

szerk: terhesvitamint nem.

#266673 Zabás Előzmény: #266654

Arra jó volt, hogy a szokásos Őszi/tavaszi megfázásom elmaradt!

Amúgy mi is csak az újszülött babánk miatt oltattuk be magunkat!

#266600 Barka Előzmény: #266594

Így igaz. Sőt a többen meg is haltak az mellékhatások miatt. Így már durva, nem arról van stzó, h C vitamin túladagolás amit kipisil az ember, hanem simán feldobja a bakancsot.Én simán perelném őket.

#266594 Fornit Előzmény: #266592

Én sem:)

USA-ban régebben kemény mellékhatások voltak a sertésinfl. oltásnál.

én is kitartottam,nem ol…

#266592 Sumér harcos

én is kitartottam,nem oltattam.......és nem is fogok:)

pedig Czeizel Endre nagyon tolta az igét......már remegett a lábam:)

Re: H1N1 újratöltve

#266586 Netmaster Előzmény: #266575

Jó kérdés, hogy mekkora része volt önerősítő folyamat, hiszen csak néhány dolog kell: a WHO vaskos ajánlásai, figyelmeztetései, a megtörtént esetek felkapása a médiában (ez önmagában is öngerjesztő, hiszen ha bevett témává válik a vírus, akkor rárepül a média, hogy minél jobban megfeleljen az igényeknek), néhány országban a döntéshozók megdolgozása, hogy legyen hivatkozási alap, és sínen is van az egész.

Re: H1N1 újratöltve

#266575 hosszhuszár Előzmény: #266567

Hmmm, ugye, ugye....

Ide azért kellet kormány kapcsolat is a világ minden részéről.......ez aztán a szervezet......