sztm nem, de mindegy... kiszállók vannak. Hatiban is karcsú a forgalom, többi bux komponens is gyenge.
sztm nem, de mindegy... kiszállók vannak. Hatiban is karcsú a forgalom, többi bux komponens is gyenge.
drámázzál, hogy +3%ra nincsen -5%on :D mondjuk tény, hogy fordulhatna:)
1110 nél van a 200napos,most mennénk neki 3x,viszont érdekes,elfogytak a tegnapi eladók Otiból...
mire beindulnánk kint esni fognak sztm...
Szép ügyes nap lesz ez:-) egyedül telcsi nincs pluszba, még otilia is feléledni látszik...
Mi csak akkor fogunk igazán beindulni, ha SNP 1100-at átviszi és fölötte is tud zárni! DOW 10000 átvitele nem nagyon izgatta fel a piacokat!
Igazság szerint tegnap is beálltam az elméleti pozim után, de akkor nem teljesültem
Ezt már betettem az OTP-be tegnap! Volt már, hogy USA emelkedett, mi meg dögrováson voltunk, aztán 2 nap alatt ledolgoztuk a hátrányunkat :
http://www.imagebam.com/image/3766ce83973096
+ a 3 szög még mindig él!
http://www.imagebam.com/image/fb218c83969113
21K alatt hal csak be a TA szerint, ott van a BB közepe az órás 20-as MA!!!
Gyorsan reagáltál reggel, gratula:-) én szokás szerint vaciláltam, azt a longot is már csak 570-en dobtam, short meg 500-ról van...
nekem is jó ötlet volt a reggeli short, stop ha kiüt akkor is legalább 200 pont
de mivel én irányt nem látok így az is valami
nagyon tetszik remélem szép számot írtál =)
de a piros már magában szimpi!
megelőztél:D
Nyugat se tudja, hogy mit kezdjen magával, stopokat lejjebb hoztam, hátha kiüttetem magam:D
Nemcsak a bux hanem az összes csíra index is gyenge,ebből emelkdés lessz az is kamura felhúzás lessz,nem sokáig fognak ilyen magasan lenni,szédülnek nagyon.
én már megvarázsoltam. a piros tollacskámmal leírtam a céláramat a naplómba. a piros toll szokott segíteni. ha leírom, akkor teljesül általában.
előtte még megnézzük a 21k-t.
majd délben. mindig kb. fél 12-kor szokott kezdődni a buli:-D
szerk. addig remélem, hogy még lemegyünk, onnan felpattanunk, aztán kinyit usa.
Jah stopp be 700 körülre ha stoppolni akar az ember vagy ha csoda történik menjen 22e fölé,kap ott is...
lyonell köszi,én sem látok felfelé sokat Dowban bő százast ha menni akarnának.