Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: Mennyi az annyi?

#266629 Zabás

Hát, ja :)

Petiben nem látni a volumet, mert takarja, amiban megnéztem

4415 el öntötték és kemény 800-al vissza is vették :) Szép arány! :)

#266621 Zabás

szerintem véletlen volt! Forgalom, viszont nem volt benne!

#266595 Barka Előzmény: #266589

Sac/kb ja.

jelek szerint most meghatározóbb a a hazai kötéhúzás a zorbán kormány és a nemzetközi pénztöke között-( Jó lenne némi nyugalom,mert mi lesz így az életszinvonalammal...?:()

Mindazonáltal a többséget asszem hidegen hagyja a mi aggódásunk a tőzsde miatt,mert épp most visz el a fejük felől a víz a tetőt. Szóval nem könnyű manapság...

#266580 Chaby Előzmény: #266565

tényleg nem :)))

Régen kereskedtem Egis, Fotex, Synergon, Richter, Mtel, Otp, Mol papírokkal, de mára csak az oti, meg ez maradt. Ez szerintem annyival "jobb", hogy talán nincs akkora csapkodás. Nekem valahogy egyszerűbb kereskedni ezzel, mint mással. De nem akarok mindenképpen belenyúlni. Ha lesz 17k alá szúrás talán kapok. Vagy nem. :)

Fornit!

Grat!

Sokadszor bizonyította, hogy rést nem hagy napon túlra.

#266565 Ricsi Előzmény: #266561

Nem tudsz te elszakadni ettől a papírtól:)))

Én majd megnézem akkor, vissza akarom-e venni, mert kijöhet egy hír, és irány a pince...

Nem mondom hogy így lesz, de lehet:)

Nézd meg Ibizát, akart venni otit 5 300-on, egyszer ránk hallgatott, nem vett, 5 550-nál mérges volt, pedig 6K-ig várta, ott nem dobta volna.

Másodszor meg belevett...

#266556 Barka Előzmény: #266549

Ricsi Őrmester ..értettem! Jelentem ezentúl jó maci leszek!:)

Tudja kérem a nőcik már csak ilyenek belekotyognak ebbe abba...:)

#266549 Ricsi Előzmény: #266545

Csak egy ötlet. Ha kérdezel valakitől, akkor arra válaszolj, és tudjuk, mihez szólsz hozzá:)

Mennyi az annyi?

#266545 Barka

huúú, de jó h kivettem a vételi ajánlatot 17720-ról

Jól tettem?:)) Mi a tipp mennyi lesz a mai max?

Annyi?

Re: nincs cím

#266535 Ricsi Előzmény: #266525

OK, értem, akkor máshogy számolunk. Nekem, ha megvan a 2,5%, akkor megy rá stop. Ha kiüt, kiüt, nyertem. Ha megy tovább, bővítem, és stop felfelé...

Amit megtanultam már ennyi év alatt, sosem sajnálom, ha egy pozi nyerőben üt ki. Akkor már nagy baj nem ért :)) Majd jön következő lehetőség.

Egyébként bíztam benne, hogy átviszi a 18K-t, de nem tette, így kiütött, ez van:)

#266525 Kissherceg Előzmény: #266514

17980 volt a csúcs, 17830on a stop. Az kevesebb, mint 1%, nem a nyitáshoz árhoz mérjük általában a stoppot sztm, hanem a papír árfolyamához.:) nekem bőven 1% felett a short stop....

#266520 Ricsi Előzmény: #266511

400-on vettem tegnap, azért az nem 1%. Pontosan 2,5%. Ebből kb 1 a brokiér. Ha én többet keresek, ott a stop:)

#266514 Ricsi Előzmény: #266511

Nem engedem el bukóba...

Minek, ha egyszer nyerő...

Ha visszamegy 400 körülre, asszem újra megveszem, ha meg nem, akkor van rajta kb 400 pont.

A kapkodás, és a nyerő pozi stoppal való védése nem ugyanaz. Volt rajta, kiütött, és kész.