Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#266555 lyonell Előzmény: #266546

Semmi extra csak szvsz szerintem ez a tegnapi csak kamu volt,innen magasabbról jól belehet adni mindent.Ennek a felbeszélésnek semmi értelme nem volt,ennyi erővel süket dumával világot válthatnék,közben a háttérben meg short tilalom,meg az amik ne lehessen 10% nál többet esni. Gyanús folyamatosan össze vissza beszélnek , szvsz ebből nem új csúcs kellene legyen.Plussz a kis piacunk jó előre jelző,szokott lenni.... általában....

Re: nincs cím

#266546 Waszeitung Előzmény: #266539

Elmondhatnád hogy mire gondolsz nem köll a meglepi :D

Hibaz ábrája is kész rejtély,az biztos hogy lefelé kell tartani :D

Tiszta deja vu-m van,nap elején beadás aztán fel?

Re: jk

#266544 Kissherceg Előzmény: #266542

ékedben kb 10 gyertya van, sose értem hogy jönnek a vonalak :))) értem, hogy a vonalad körül pattog az árfolyam, de kb 1000pontos range kicsit sok sztm...

kezzd alakulni a font és…

#266539 lyonell

kezzd alakulni a font és az euró a dolláral szemben,lehet ebből meglepi lessz.

#266531 Waszeitung Előzmény: #266527

Tőzsdén nincs szerencséje legalább zemberek legalább szeressék :D

Rg lejöhetne 43e ig,onnan vehetne nagy lendületet hogy 50e -el kezdődjön..

Vajon ma mellik blue menti meg ágrólszakadt buxit?

#266526 Waszeitung Előzmény: #266522

Nyerőből tanácsadás címen jutalékot kérek,ha nem jön össze akkor a Te hülyeséged :DDD

Ricsi álmoskönyből tőzsdézés valóban nem jó ómen :D Nyitott vagyok a felfelére is 22e felett is adnék hasonló címszóval...

én ma 21k ig levárom. le…

#266516 Csilla76

én ma 21k ig levárom. le is fog jönni. aztán meg mégegykicsit. és aztán kicsit vissza és stagnálunk.

szerk: most vagyok nullában. innen már csak visszajön a tegnapi bukta.

#266504 Waszeitung Előzmény: #266495

Otit tegnap nem visszafogták hanem ész nélkül adták,tőlem mehetünk 22e fölé is ott szívesen bővítenék shortot,de attól tartok csak lefelé tudunk,közel +3% usára ezt tudjuk ma nyújtani...

Jól mondod Herci pirospontot beírhatsz :D ,itt most kis kockázattal lehet shortot

nyitni...

#266495 kerikoma Előzmény: #266490

Most hogy mindenkivel záratták a long pozit mehetünk fel... Nem akarok még most shortot, mert tegnap délután ha otit nem fogják vissza, akkor már 22K fölött lennénk és ez az őrült vételi kedv itt percek alatt meglehet.... meg fordítva is...