Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#266338 Kriszti@n Előzmény: #266269

Ha valakinek van korrekt pénzváltós ismerőse kérem priviben írjon.Euro kellene folyamatosan nagy tételben .vagy ha vki szeretne eladni kicsivel többért mint amennyit váltóban adnak érte..köszi!

#266269 Amatoregy Előzmény: #266000

Zártam a 285-289 között vett eurhuf shortokat.

Úgy gondolom,hogy az eur gyorsabban fog erősödni mint a ft, ergó a certi ára stagnálni fog.

Aztán lehet, hogy tévedek, de 22 %-ot kerestem rajta.

Ilyenkor szokott másnap 40 % lenni. usdhuf short tartva, dollárerősödésre számítok (meg annak a certinek feljebb is van a kiütési ára....)

#266000 Robag Előzmény: #265972

Tuti hogy politikai. :) Elég vicces ötlet.

Ma hallottam egy jó mondást: Aki másra mutogat, nem veszi észre hogy közben három ujjával saját magára mutat.

Ha nem valami politikai …

#265972 JP

Ha nem valami politikai indíttatásu a dolog, hanem magánszemélyi , akkor eleve meg se próbálkozzanak a dologgal.Én nem tudom hnnan futná pénzből az ilyesmire, de aki épp, hogy hónapról hónapra képes törleszteni, annak nem volna szabad ügyvédeket hízlaltatnia. szvsz.

A forint-fundát lesz mindenekelőtt a legnehezebb a felperes javára megmagyarázni.

#263463 NightLord Előzmény: #263454

TS08 már kiütött certifikát, maradányértékes kereskedés folyik csak, nehogy belevegyél.

TS09 az élő certi, 295-ös EURHUF a kiütési pontja.

Azt meg, hogy hol van a FT, alapvetően nem a certiből kell kiszámolni, hanem figyelni kell vmilyen realtime oldalon vagy platformon.

Amugy szerény véleményem szerint reggel kellett volna shortolni, nem most : )

#263454 kelvin

értem köszi, de azt nem gondolod, hogy kicsit megnyugtatják a kedélyeket és elkezd erősödni a forint a héten?

Certiben hogy tutom kiszámolni, hogy pont hol van a Ft, mert ez a TS8 pl 48-at ér rohadtul nem tudom, hogy hol nyitok ilyenkor pozit nekem ez a certi kicsit kusza

#263442 kelvin Előzmény: #262291

Üdv mindenkinek!

Ta alapon hol lenne érdemes pl certiben forinterősödésre spekulálva pozit felvenni?

Illetve a stopszintek is érdekelnének.

TA mentes vélemények is érdekelnek.

köszi

#261550 Amatoregy Előzmény: #261535

kidobtam.

viszont a hosszabban nem volt árjegyzés gondolom és minden áron venni akartam. Drágábban vettem mint aze 1 órával korábbi pakkot. (nincs reálom nem láttam)

#261205 Robag

Ez már inkább a politika totyikba való. Ott esetleg össze is számolják neked, hogy mennyit ártottak a szocik...

#261041 treasury

jöttek, láttak....

jesszusom, 1 hete vannak kormányon gondold már át egy kicsit...

amúgy elmozdultunk kb 3 %-ot húúha... HUF a világ egyik legunalmasabb, legstabilabb devizája jó pár éve ha minden csak ennyit mozogna, biztos h nem ülnénk itt a monitor előtt egy jó páran.

#261000 JP

Banyaiz, Buxi222. Már írtam , hogy abban igazatok van, hogy ez egy ostoba kijelentés volt. De mostmár hagyjatok örülnom a ronhuf árfolyamnak. Szivatott már eleget.

üdv