Ha valakinek van korrekt pénzváltós ismerőse kérem priviben írjon.Euro kellene folyamatosan nagy tételben .vagy ha vki szeretne eladni kicsivel többért mint amennyit váltóban adnak érte..köszi!
Ha valakinek van korrekt pénzváltós ismerőse kérem priviben írjon.Euro kellene folyamatosan nagy tételben .vagy ha vki szeretne eladni kicsivel többért mint amennyit váltóban adnak érte..köszi!
Zártam a 285-289 között vett eurhuf shortokat.
Úgy gondolom,hogy az eur gyorsabban fog erősödni mint a ft, ergó a certi ára stagnálni fog.
Aztán lehet, hogy tévedek, de 22 %-ot kerestem rajta.
Ilyenkor szokott másnap 40 % lenni. usdhuf short tartva, dollárerősödésre számítok (meg annak a certinek feljebb is van a kiütési ára....)
Tuti hogy politikai. :) Elég vicces ötlet.
Ma hallottam egy jó mondást: Aki másra mutogat, nem veszi észre hogy közben három ujjával saját magára mutat.
Ez lemaradt az elejéről: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=680886
Ha nem valami politikai indíttatásu a dolog, hanem magánszemélyi , akkor eleve meg se próbálkozzanak a dologgal.Én nem tudom hnnan futná pénzből az ilyesmire, de aki épp, hogy hónapról hónapra képes törleszteni, annak nem volna szabad ügyvédeket hízlaltatnia. szvsz.
A forint-fundát lesz mindenekelőtt a legnehezebb a felperes javára megmagyarázni.
TS08 már kiütött certifikát, maradányértékes kereskedés folyik csak, nehogy belevegyél.
TS09 az élő certi, 295-ös EURHUF a kiütési pontja.
Azt meg, hogy hol van a FT, alapvetően nem a certiből kell kiszámolni, hanem figyelni kell vmilyen realtime oldalon vagy platformon.
Amugy szerény véleményem szerint reggel kellett volna shortolni, nem most : )
értem köszi, de azt nem gondolod, hogy kicsit megnyugtatják a kedélyeket és elkezd erősödni a forint a héten?
Certiben hogy tutom kiszámolni, hogy pont hol van a Ft, mert ez a TS8 pl 48-at ér rohadtul nem tudom, hogy hol nyitok ilyenkor pozit nekem ez a certi kicsit kusza
Üdv mindenkinek!
Ta alapon hol lenne érdemes pl certiben forinterősödésre spekulálva pozit felvenni?
Illetve a stopszintek is érdekelnének.
TA mentes vélemények is érdekelnek.
köszi
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=447982&place=
Ezeket a hülyéket! Már kit izgat, hogy 202 vagy 204 a chf/hur árfolyam. Amikor felvették a többség 170 alatt volt.!!!
FX Update: US NFP disappointment and Hungary revelations derail risk
Mennyi lett a kiütési ár. 59-en zártam, gondolom rosszabbul.
kidobtam.
viszont a hosszabban nem volt árjegyzés gondolom és minden áron venni akartam. Drágábban vettem mint aze 1 órával korábbi pakkot. (nincs reálom nem láttam)
shortolom mindenben. de a 285-ös certimet mindjárt kiszedik.... :(
Ez már inkább a politika totyikba való. Ott esetleg össze is számolják neked, hogy mennyit ártottak a szocik...
jöttek, láttak....
jesszusom, 1 hete vannak kormányon gondold már át egy kicsit...
amúgy elmozdultunk kb 3 %-ot húúha... HUF a világ egyik legunalmasabb, legstabilabb devizája jó pár éve ha minden csak ennyit mozogna, biztos h nem ülnénk itt a monitor előtt egy jó páran.