majd longolom ne aggódj...ma is megtettem, habár nem ilyen napra számítottam még tegnap este...
De nem fogok eszetlenül holnap nyitóban longot nyitni, pláne 500 pontos gap up-ra...majd lesz jó long beszálló, ha long lesz valóban
majd longolom ne aggódj...ma is megtettem, habár nem ilyen napra számítottam még tegnap este...
De nem fogok eszetlenül holnap nyitóban longot nyitni, pláne 500 pontos gap up-ra...majd lesz jó long beszálló, ha long lesz valóban
grat, h. elég magasra tetted a zárását. Igazad lesz, lesz ebben még tér hetesen.
hát, ma nem teljesültek shortjaim, csak korai long zárásaim ( no meg persze kora reggel a korábbi shortok zárása), és benn voltam ahogy írtam 8-900on eladáson: na most azokat is visszavontam.
BUX egyelőre partvonal lesz azt hiszem
Most éppen nem bánom hogy nem ment el a longom, de messze még a hajnal.
Napi maxra még rásegít ázsia és a futik, akkor otiliát sem lehet visszatartani szvsz holnap... Na majd meglátjuk...
Jó iccakát mindenkinek:-)
ez az emelkedés kb olyan volt mint mikor az utat nem cserélik hanem foltozzák,hamar vége...
ugrabugrával kerestem, de ha holnap 700 felett nyit elviszi a heti ugra bugrámat... ma se ugráltam, csak nyugisan tradeltem, erre nesze neked izgalom... Mindegy ázsiát még meglátjuk....
Hát ha az idő engedi és jó termés lesz akkor ezekből igazán lehet finom nedü:D
Még a végén a kicsi pakkom valamit visszahoz holnap a heti buktából:-) Most egy szokások kékfrankost kóstolgatok, halászlé után... Kisfiam névnapját ültük meg tegnap és ma a maradékot eszem és iszom:-)
mindenki rájön előbb utóbb kell a pihi...
egy jó pálesz és egy kis rose--- a változatosság kedvéért....
az idén nekem is lesz igazán jó minőségű pálinkám (meggy, kajszi, körte, alma) :))))
Tegnapig világvége, de itt a felmentő sereg... Kemény játékok folynak a háttérbe, de nem hiszem el, hogy a top országokba, egyszerre mindenhol megnyugtató bejelentések történtek és persze mindez véletlenül...
Lehet én is pihentetek egy kicsit, van egy kicsi longom, de ez az ugra bugra már idegesít...
Nem fogod kibírni:)) Ahogy én se...
Ja akinek van ideje nézni
Komplexem lesz 16-án arra gyúrok wazzeee
Hati short mellé vettem záróban otit, úgy is akkor száll el a hati is ha oti is. Nélküle nem olyan az emelkedés. Bár ha megy a többi akkor veszek mást is, hatit nem akarom zárni. sőt felfelé bővítem. Első szint 22,1-2 ahol jól esik. lehet reggel be is állok :-)
remélem stop szintemet ismét réssel átugorja:)) alig leszek agresszív, mindegy jön a VB úgyis azt nézem, tőzsde akassza fel magát
Szerintem ne kapkodj, hanem olvass néha:)
Ez kitarthat pár napig:
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=448696&place=
Holnap viszont hívhatom a brókert a questorban..hogy mi a pálya..lehet rá kell adni telefonosan...
de jó lenne ha a 25700 -as shortok meglennének....kár hogy kistoppolták...úgy vették akkor is hogy 27.000 elmegy..akkor úgy nézett ki...profi átejtő művészek, matematikus zsenik ülnek a számítógépek másik oldalán...ezekkel nehéz felvennünk a versenyt.
Off.
Hadd meséljek valamit. Teljesen sik vidég. Gps tökéletesen megy. Ha a hegyekben megyek akkor is.
Autópályán viszont 170 felett teljesen elveszti a kapcsolatot, pedig felfelé kellene néznie. :DD
Szóval tessék lassabban menni, ha internet kapcsolat kell..
On
én is jobban örülnék,de 10dj elesne akkor itt bummm jönne rendesen
lehet elviselném :))