Az lesz még csak szép szivatás ha ma estére USA megint nullán zár vagy minuszban :D
mesteri szivatás, felsőfokon..de várjuk ki a végét.
Az lesz még csak szép szivatás ha ma estére USA megint nullán zár vagy minuszban :D
mesteri szivatás, felsőfokon..de várjuk ki a végét.
Nekem nincs pozim..21538 on álltam...de ahogy a futures ment fel 2% fölé átraktam 21650 -re a shortot..odáig meg nem jöttek fel..538 ig feljöttek..
lehet hogy jó igy lehet hogy nem.
feküdj a gyerek mellé és álmodjatok együtt :D
En nem, mert az atlaga most mar csak 21.2 volt. Szeretnek 22.2-eset legalabb.
Én már teljesen letettem tegnap arról, hogy nyerőben tudok kiszállni! USA topikba be is írtam, hogy miért, most még egy kis reménysugár megmaradt!
Ne vedd már el tőlem :)
Nem 30K BUX-ra hajtok, csak egy kis morzsára /alamizsnára a szegény cápának :)))
Alig várom, hogy adhassak rá :) De előtte reményeim szerint 0 forgalommal felráncigálják ezt a ribancot, hogy jó magasról lökjék a padlóra!
Ne is említsd a meleget gyerek miatt nem lehet használni a klímát! Még szerencse, hogy a gépemben vízhűtés van! :)
nekeed folyamatosan nyílik, csak a piac nem arra megy:)
hát nekem meg asszem agyamra ment a meleg...pár kontival belongozódtam záróban...hozzátéve h eddig ritkán kerestem longokon...na mindegy talán enyhe pluszos nyitó beleférhet holnap...oszt majd meglássuk :-D
Simán emelkedhetünk, szerintem is, 22600-megnyílt a BUX elött a tér!
http://www.imagebam.com/image/fb218c83969113
de a 22200 simán útját állhatja!!
Én sem egy vágtára számítok, sőt még a 3szög felső szárát valamikor vissza is fogja tesztelni és akkor fog eldőlni, hogy valós e eza kitörés vagy, behal gyorsan és akkor 20K lesz a cél! Majd meglátjuk, egyenlőre longaim miatt bizakodok az UP-ban! Hatit kb 22600-23000 közé várom legjobb esetben is!
Én meghagytam teljes short pakkom, úgy gondolom, hogy nem véletlen tépték ki a buxot, mondjuk megint ellenálláson zárni nagy móka, főleg ha réseznek, de meglátjuk....
Szerintem kb 2-3 hét emelkedés férhet bele. Persze nem mint a rakéta, csak módjával.